Vymena brzdovzch kotucov a platniciek
Vymena brzdovzch kotucov a platniciek
Zdravim vsetkych, viete mi prosim poradit kolko cca vyjde vymena prednych brzdovych kotucov a platniciek na astru G 1.4 16V r.v 2000 aj s pracou? Aku znacka a typ kotucov by tam mohli ist? Na co by som si mal davat pozor? Ja som do aut este dost lama, ale necem aby ma v serise neosmekli a nenabalili sa na tom
Dakujem za vsetky rady... Pekny den

- Reklama
Osobne si myslim, ze ked pojdes s tymto do servisu, osmeknu ta tak ci tak. no ale ked pojdes dovez si svoje a nechaj zaplatit len za servisne hodiny pri vymene. Vymena celkom by nemala byt dlhsia nez 2 hodiny, aj ked neviem co by som na tom 2 hodiny robil
Co sa tyka kvality, zalezi na tom co od toho chces, ak chces bezne jazdit ako doteraz, skus veci ako Bosch, Textar, Ferodo nizsie rady, RH (Road house) alebo nieco podobne. Ak chces od brzd nieco viac, skus vyssie rady Ferodo, Brembo, popr. Zimmerman. Vyssie rady ale nie su moc na bezne brzdenie. Ja osobne by som asi volil kombinaciu Kotucov Bosch, popripade ATE, s nizsou radou dosiek Ferodo, popripade Brembo

Co sa tyka kvality, zalezi na tom co od toho chces, ak chces bezne jazdit ako doteraz, skus veci ako Bosch, Textar, Ferodo nizsie rady, RH (Road house) alebo nieco podobne. Ak chces od brzd nieco viac, skus vyssie rady Ferodo, Brembo, popr. Zimmerman. Vyssie rady ale nie su moc na bezne brzdenie. Ja osobne by som asi volil kombinaciu Kotucov Bosch, popripade ATE, s nizsou radou dosiek Ferodo, popripade Brembo
No jelikož mi včera můj palubní Pc hlásil ojeté desky, tak jsem se o to taky začal zajímat... Desky by měly být kolem 2100kč a kotouče 2800kč.. a je to od Feroda. Nevím teď která je to řada. Měl jsem možnost i ty Zimmermanny za luxusní cenu 2680, ale kašlu na ně. Na ty obyč mám ještě nějakou cenu a mít vepředu vrtané a vzadu bubny...no...asi ne. Jinak mám taky 1.4 16V
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Pocitac ti to bude hlasit az se predre izolace na cidle na desticce.. neboj to poznastomaws píše:hmm mne palubak nehlasi nic.. ale odoka su zodrate riadne.. nemam to sice ako zmerat ale je tam odhadom cca skoro 1cm zarez a to sa mi zda dost vela, aj na pedal musim dost tlacit aby to brzdilo, sa aj troxu bojim na tom jazdit

Musi se pocitat kotouce + desticky + cidlo! .. pokud se to necha dojit az k zahlaseni na PC. Desky a kotouce neni problem sehnat za slusne penize trebas u Autokelly, maji za super ceny Feroda, tam bych doporucil radu Premier (jeste je v nabidce rada Target, ta je ekonomictejsi verze .. nekdo ji presto radeji doporucuje, ma sice trosku mensi treci odpor-tvrdsi smes, ale zase nespini toliko kola).
Trosicku horsi je to s tim cidlem, ale trebas v ACI je maji za 500Kc/ks..myslim

OPEL ASTRA DTI_16V - sport edition, Y20DTH, r.v.2001, 3D
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
Mam derovany Zimmermany a jsou vyborny. A za 4500,- za 2 myslim, ze i fer investice.
Teď: Ford Fiesta mk6.5 ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)