Chtěl bych asi tak o 2-3 cm dostat zafiru výš od cesty
Chtěl bych asi tak o 2-3 cm dostat zafiru výš od cesty
Auto má pérování v pořádku, jen bych kvůli vzhledu a dalšímu plánu s II. evolucí chtěl dostat auto asi tak o 2-3 cm výš od vozovky ale zachovat současný stav pérování. Je nějaká rozumná cesta? Zajímal by mě asi takový rozdíl jaký je mezi normál. oktávkou a scoutem.
ASTRA LA VISTA
- Reklama
Re: Chtěl bych asi tak o 2-3 cm dostat zafiru výš od cesty
Pouzi tam pruziny pre spatne cesty.Aspon si myslim,ze sa to tak vola.Ja som ich kedysi dal na svoju prvu zafu omylom.Ale vypadalo to ako terenna koza
Tak som ich bezal vymenit za ine.

- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Mám akorát obavu, že mu to pérování ztvrdne, dal jsem je na F-kovou astru a rázem byla větší o 10 čísel, protože se nedali vrátit, musel jsem koupit i dopředu, ať auto stojí rovně 
Ale bylo to řádně tvrdé.
Možná ty současné pružiny už jsou unavené, stačilo by dát jen nové, když to chce jen o 2-3 cm

Ale bylo to řádně tvrdé.
Možná ty současné pružiny už jsou unavené, stačilo by dát jen nové, když to chce jen o 2-3 cm

ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
No musím to nechat "někde" zjistit jestli jsou ty současné už unavené. Já bych opravdu nechtěl aby bylo auto tvrdší, to se raději na svůj záměr nebo chcete-li EVOLUCI II VY
RU!

ASTRA LA VISTA
ja mám ženy G zvednutý o +-2cm a neztvrdlo
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER