Víčko nádrže
- Reklama
Re: Vicko
jonathane píše:Ahoj pepco, tak vicko jsem jiz sehnal. Opravdu tam pasuje z Oktavie. Jinak moc diky za Tvoji snahu mi pomoci. Ahoj jonathane

Pepco a to na tom obalu od vicka na oktavii, byl stitek, kde bylo uvedeno asi 20 znacek aut, do kterych to vicko pasuje. A ejhle byl mezi nimi i OPEL. Takze bych toho prodavace a odbornika na slovo vzateho, kopl s chuti do prdele. Ale hlavne, ze jsem ho sehnal. Tak se mej a at Ti astrice slape jako hodinky. Ja jsem ted po vymene cerpadla nad miru spokojeny. Jezdi jako slak a papa co by se za nehet veslo. Jezdim za 4,2 litru na 100 km.
Tak s mej fajn a jeste jednou dikes za rady a snahu mi pomoct. jonathane

no to je maxik na náklaďáky, na osobáky je to stejnýmanli2 píše:já myslel že to de jen naopak že diesel má tankovací pistol s větčim průměrem![]()
![]()
![]()
![]()
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
až budeš mít diesla tak budeš vědět že (asi) dycky na kraji pumpy je samostatnej stojan pro TIR s maxikem (vypadá to stejně jako běžná pistole ale má větší trubku), asi 2x se mi povedlo tam zastavit a zjistit že sem debil že tim nenatankujumanli2 píše:hmm ale nakladák tankuje u stejneho stojanu jako sososobák ne

Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz