Poloosy AG-ZA versus VB-C Y20DTH
-
Poloosy AG-ZA versus VB-C Y20DTH
Ahojte, tak riešim jeden problem a potreboval by som sa po informovať o niekoho zbehlejšeho v danej problematike ako som ja. Ide o to že som v Y22DTR nahradil pôvodnu prevodovku F35 za spolahlivejšiu F23 ktorá sa použivala aj v AG-ZA ale že vraj od modelovej rady 2003 a vyššie sa už použivali iné poloosy-a aspon ta dlha na pravej strane, kde to bolo uložene v pomocnom domčeku tak ako to ma aj Y22DTR alebo Z20LET. Predsa len ten motor ma trochu väčši vykon ako 20DTH tak by som radšej predsa volil tuto možnosť nakoľko je tam trochu ine rozdelenie hnacej sily! Vie mi to niekto potvrdiť alebo vyvratiť lebo napriklad aj u VC Y20DTH je to tak ako som opísal vyššie, ale neviem či v druhej polovici je dlžka hriadeľa identická ako aj v pripade AG-ZA alebo keby to vedel niekto doma premerať, čo by mi dosť pomohlo. Vdaka za pripadnu pomoc!
http://allegro.pl/opel-vectra-c-astra-g ... 42329.html

ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama