Astra223 píše:Ahoj, mám tiež motor 1.8i 16V 85kW - X18XE1 v Astre G a tiež som maximálne spokojný aj výkon aj spotreba je super
Další pozitivní názor na motor GM X18XE1!

Nic proti tomu co napsal monti.roman, sám jsem auta kdysi dovážel pro firmu nebo sám na kšeft a VÍM moc dobře jak se upravují tachometry a jiné komponenty u aut. Třeba monti.roman koupil kdysi své auto u AAA nebo jiného podvodníka který tacho upravil, a dnes se na tento motor zlobí a neví že má třeba o 200 tisíc Km nalítáno víc. Nic proti tobě monti, ale takhle to je. Upravíš Km, vyměníš ohmataný volant nebo ho necháš u čalouníka obšít koženkou, ještě na vrakovišti koupíš gumové pedály a auto je jako nové. U AAA se takové hned parkuji mezi "leštěnky".
Lituju ty lidi kteří tam auto koupili a ještě mají pod SPZ (RZ) podznačky s nápisem: Nejširší výběr u AAA volejte 800........ Pokud jsem v inzerci nějaké to auto hledal a viděl jsem na fotce že má tyto podznačky, tak jsem rychle koukal dál!
Myslím tím dál, že mě tento inzerát přestal zajímat a já jsem koukal dál na jiné! Kdybych neměl na to abych si koupil podznačky jiné a někdo by mi třeba
GRÁTIS dal podznačky od AAA, tak první co bych udělal by bylo to, že bych ten nápis AAA.... přelepil černou lepící páskou nebo rovnou přestříkal sprejem.