Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)

Ukažte ostatním svojí Zafiru.
Odpovědět
HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Re: DOBŘÍ HOLUBI SE VRACEJÍ......

Příspěvek od HerryCZ » 13 črc 2015, 09:12

COBEIN píše:Ano, snažím se spermine vrátit do doby před tím než se mi to stalo, ale finanční doktoři mi to zakázali. :|
Tak kdy pojedes do Gliwic ??
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

Reklama

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 13 črc 2015, 14:33

Ještě to Harry nevím, ale až se mi bude chtít tak vyrazím. Chtěl bych tam koupit pár věcí, ale zase to není tak důležité abych vyrazil hned. :o
ASTRA LA VISTA

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 13 črc 2015, 14:43

Tim jsem narazel na to, ze se snazis vratit do doby pred, kdy si do Gliwic jezdil pravidelne. I ja mam od tebe ofuky, a kupoval jsem koberecky s popisem (ty uz jsou vyhozene).
Ale tak uvidime, nicmene bavil jsem se s Defenderem a uvazuje nad Hlucinem nekdy v srpnu, tak by jses potom mohl stavit na nejaky srazek.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 13 črc 2015, 23:05

HerryCZ píše:Tim jsem narazel na to, ze se snazis vratit do doby pred, kdy si do Gliwic jezdil pravidelne. I ja mam od tebe ofuky, a kupoval jsem koberecky s popisem (ty uz jsou vyhozene).
Ale tak uvidime, nicmene bavil jsem se s Defenderem a uvazuje nad Hlucinem nekdy v srpnu, tak by jses potom mohl stavit na nejaky srazek.

Já vím Herry do Gliwic si cestu pamatuju ještě teď, ale slyšel jsem že ta burza se díky dostavěné dálnici rapidně zmenšila. Tak nevím co tam ještě seženu. Myslím si ale, že ti prodejci dílů- doplňků které jsem tam kupoval by tam mohli prodávat dál. Nevím. Možná se projedu jen tak na čumendu.
Když jsi tady zmínil ty koberečky, tak ti něco napíšu. V té mé stříbrné Zafiře jsem našel ještě zabalené zadní sedačky (6-7) a koberečky pro pasažéry na nich ještě neměli na sobě nohu, tak mě napadá, kdo ví jestli ten "Helmut" vůbec věděl že má v podlaze sedačky. :D Na sraz do Hlučína přijedu určitě! A to i v případě že si vezmu dovolenou.
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 16 črc 2015, 01:19

Mám dotaz na znalce Oplů (manli2, Vojta, Bundeles a další machry): v mé stříbrné zafiře není loketní opěrka(soc. edition) a mám možnost ji koupit z vraku který je inzerovaný na Bazoši, myslíte si že ji do své sedačky domontuju? Mám tam nějaké "udělátko" místo loketky, tak že otvor na šroub by tam měl být jenže Cobein to nezkoumal. :cry:
ASTRA LA VISTA

Gorbo1

Příspěvek od Gorbo1 » 16 črc 2015, 09:27

Kludne tu loketku kup.Ja som tiez mal pred opc social version a dal som hu tam.V sedadle som ten mechanizmus mal,iba som urobil dierku v potahu a hotovo.A to som mal zafu bez vybavy.Takze sa toho neboj 8) 8)

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 16 črc 2015, 16:39

Tak to vem i s tím mechanismem pro jistotu. Já si taky kupoval do astry loketku origo a byl k tomu jen nějaký plech a ten trn co kouká ze sedadla a jen se to tam přišroubovalo, díra tam už byla.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 16 črc 2015, 20:09

Děkuju za radu kluci, doufám že dotyčný prodejce bude ochotný mi poslat loketku i s mechanismem o které píšete. :?
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 16 črc 2015, 20:26

Včera jsem měl (stejně jako dnes) noční službu a během ní musím provést 3x obchůzku po továrně. vzhledem k tomu že se jedná o velikou továrnu v Troppau, tak má dva závody (DIVIZE) které jsou po obou stranách Těšínské ulice. Když jsem chtěl tuto ulici kolem půlnoci přejít, tak jsem viděl městský autobus a čekal jsem až přejede u přechodu. A co se nestalo? On ten autobus k přechodu přijel a zastavil- otevřel přední dveře a za volantem si vysedával RADOŠ! Chvilku jsme pokecali a já jsem musel obejít zbytek továrny. On jel asi do DEPA. Nebo že by za nějakou babou? :lol:
To by bylo dobré že, přijet na schůzku busem......
ASTRA LA VISTA

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 16 črc 2015, 20:31

A to jsi ještě nešel přes koleje, kdoví na koho bys narazil :D
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 16 črc 2015, 20:39

Luboš X17DTL píše:A to jsi ještě nešel přes koleje, kdoví na koho bys narazil :D

Neboj Luboši, přes koleje jsem šel, ale byly to ty koleje po kterých do továrny přijíždí lokomotiva s vagóny na kterých se dováží/odváží produkty- výrobky z OSTROJe. K..va už jsem prozradil kterou továrnu hlídám! :(

Kdyby tady tudy vedly koleje po kterých jezdí vlaky do Olomouce, tak bych si možná na některý z nich počkal a naskočil bych. Nevím proč, ale pořád mě něco k tomuto městu táhne. Dokonce když jsem byl na JIPce v Ostravské nemocnici v bezvědomí, tak se mi "asi" zdálo o žluto- modrých tamvajích. Asi proto, protože jsem tam byl na vojně a žluto- modré tramvaje tam jezdí. Nevím, nebo že by Olomoucké syrečky?
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 16 črc 2015, 21:24

Ještě jednu věc mám na srdci, kdysi se tady na fóru psalo jak to je s kotoučovými brzdami na zadní ose u astry G, bylo tady napsáno "odborníky" že bubnové brzdy se montovali do zemí chudých nebo tam kde se montáž kotoučových brzd nevyžadovala tamní legislativa. Kam byla určená Zafira A 1.6i 16V kterou jsem dnes v Troppau viděl a vyfotil mobilem která měla na zadní ose bubnové brzdy? Možná Užgorod nebo ještě větší prdel světa. Aut jsem svého času na odtahovce sem do Republiky dovezl hodně, ale nikdy jsem neviděl Zafiru s bubny vzadu. Myslel jsem si dnes, že majitel té Zafiry použil nápravu třeba z Kadetta. Prostě nevěděl jsem že by se vůbec na toto auto bubny montovaly. :?

Pro ty členy kteří mi třeba vytýkají časté příspěvky bych měl odpověď- dost dlouho jsem se léčil a nenapsal jsem sem ani čárku, tak to musím dohnat. NEZLOBTE SE NA MĚ ZA TO!
ASTRA LA VISTA

Gorbo1

Příspěvek od Gorbo1 » 16 črc 2015, 22:59

Ja som mal kedysi zafiru 1.6 16V 74KW a ta mala vzadu bubny.Bol to rok vyroby 2000.A bol som druhy majitel.A ako nova bola predana v CR.

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 17 črc 2015, 00:20

Já sem myslel, že je to stejný jako u Astry u nás do 1,6 bubny a od 1,8 kotouče. Na západ už i 1,6 mají kotouče a jestli ještě níž nevím.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 17 črc 2015, 19:53

No pokud já vím, tak 1,6i 16V má taky kotouče. Ale spousta aster je sem dovezená převážně z Říše a tam už i 1,6i 8V musela mít kotoučové brzdy. Jen jsem opravdu viděl na Zafiře bubnové brzdy! Stejně je i pro Cobeina záhadou proč většina Oplů do výkonu "pod" 100 PS měla rozteč šroubu kol 4x100 a třeba astra 1,8i 16V měla/má rozteč 5x110mm. Ale třeba taková Calibra s motorem 2.0i 16V (150 PS) měla 4x100mm a totéž auto s motorem 2.5i 6V měl rozteč 5x110!
Myslím si že to nevyřešíme, a tak to necháme koňovi, ten má větší hlavu.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 17 črc 2015, 20:06, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA

Odpovědět