Takže pánové,pokusím se vám popsat,co mě všechno potkalo,když jsem si řekl a samozřejmě jsem to viděl tady na fóru,že předělám podsvícení palubovky a všeho,co se týká podsvíceni.Rozhodl jsem se pro červenou

,prostě pro to,že modrá je okoukaná,myslím si i dražší,možná a nemám k ní takový přístup,jako k červené,jelikož mám kamaráda v elektro a mají tam na prodej i diodové osvětlení.
Takže jsem odstrojil palubovku,pro mě bylo lepší,sundat i volant,rozhodně je to jednoduší a vymazání airbagu neřeším,na to mám dalšího kamaráda,a ten mi tyto kraviny dělá za dara

,jinka je pravda,že bez kamarádů bych byl v pr.eli

a samozřejmě bez rad,tady z Fóra.
Po sundání palubovky jsem se pustil do podsvícení přepínače světel s mlhovkami a multimetrem.

Konektor pro osvětlení je zde.

Odstranil jsem tu malou diodku a dal jsem tam červenou vysoce svítivou,plus pásek červených diod.

Dále jsem oddělal žárovku,kde bila klasická žárovka a do otvoru po ní jsem napájel dvě červené a jednu bílou,opět vysoce svítivé.

Propojil jsem zadní diodu s předními a na předek jsem nalepil pásek s led diodami,později se ukázalo,že to byla dobrá volba.Dále jsem volné místa polepil alobalem,ať se co nejvíce odráží světlo.

A takhle to dopadlo,je to foceno v úplné tmě.
Je toho hodně,tak to sem budu dávat po částech.