pokud je člověk lojza a kupuke auto stylem jako v samošce rohlíky tak jsou áčka stejnej problém jako jako kterjejkoliv jinej bazar v cz sk de.... to se pak nemůže divit že skončí špatně

To je ale hloupý názorCOBEIN píše: Jsou to podvodníci u kterých končí vraky po nehodách, povodních, se stočeným tachometrem a pod. Kdo si tam auto koupí je ZOUFALEC! Já jsem bez auta vydržel dost dlouho, ale i kdybych měl po zbytek života chodit pěšky, tak bych nikdy nekoupil v AAA.
Že jsi to byl ty! Jsem si říkal, hele to byl asi Cobein, kurde kde máš kila??? Ty jsi zhubnul 50 kilo nebo co....COBEIN píše:DNES JSEM JEL DO PRÁCE AUTEM ABYCH V NĚM TROCHU UKLIDIL A NAPUCOVAL JSEM HO. Mé překvapení nastalo, když jsem si chtěl poprvé vytáhnout 3-ti řadu sedadel. Ty zadní dvě sedačky jsou snad z výroby ještě v igelitu! To znamená že ten "HELMUT" ty sedadla nikdy nepoužil! Dokonce jsou pro cestující na poslední řadě i koberečky pod nohy. (Nové) Taky jsem dnes před tím než jsem do práce jel, viděl v Opavském Lidlu Radoše se ženou a malým.
Ano byl jsem to já "hubeňour z Dachau" Před nehodou 126 Kg a teď už jsem měl dokonce i 82 Kg! Ale už pomalu nabírám- současnost 90 Kg! Už když jsem k Lídu přicházel a viděl jsem stříbrné Géčko s nálepkou na zadních vratech, tak jsem si říkal že tam bude asi někdo z fóra. A ejhle- Radoš s familii!Radoš 92 píše:Že jsi to byl ty! Jsem si říkal, hele to byl asi Cobein, kurde kde máš kila??? Ty jsi zhubnul 50 kilo nebo co....COBEIN píše:DNES JSEM JEL DO PRÁCE AUTEM ABYCH V NĚM TROCHU UKLIDIL A NAPUCOVAL JSEM HO. Mé překvapení nastalo, když jsem si chtěl poprvé vytáhnout 3-ti řadu sedadel. Ty zadní dvě sedačky jsou snad z výroby ještě v igelitu! To znamená že ten "HELMUT" ty sedadla nikdy nepoužil! Dokonce jsou pro cestující na poslední řadě i koberečky pod nohy. (Nové) Taky jsem dnes před tím než jsem do práce jel, viděl v Opavském Lidlu Radoše se ženou a malým.![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |