Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)
Re: Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20.....)
Já vím že se sem tahá hodně aut a hodně dražší-luxusnější, ale ruku na srdce, kdo z nás má "kroupy" na to aby si koupil BMW, Mercedes, Jaguar? Tady lidi chtěji jezdit a když nemají na úplně nové tak si od dobrého dovoce nechají dotáhnout mírnou ojetinu s daleko lepší výbavou než byla v nabídce tady. Tam jsou zkrátka bohatší trhy a proto mají auta víc než tady. Třeba ta Fóbie co jsem s ní jel domů 1.2 HTP a měla: ABS,Klimu(manuální), El. přední okna, servo, centrál,4xAIRBAG, okna domodra zabarvené! Kdysi dávno jsem jel po ose z München ve Škodě 130 GLS- 5 kvaltů, úplně nezvykle vybavený interier- čalounění, dokonce i ty podběhy měli odhlučnění jiné než škodovky tady. Vím to, protože v tu dobu jsem měl svou Š.105 L model M. a to byla oproti tomu sociálka. A s tím stavem naších cest máš Ras@gu pravdu, dnes jsem na černou jen tak z prdele namontoval 17-ti pal.kola a není to ono, kde jaký kamínek cítím......
Fotky na kolech zatím nemám nafocené!

ASTRA LA VISTA
- Reklama
JJ. Jak doslouží Zafira a neprojde STK. Což uvidíme příští rok, vůbec se nebudu připravovat na STK a podle závad uvidím,jestli opravit nebo zrecyklovat. Rez je už všude prahy, lemy dveře kufr, kapota. Dokonce i VIN číslo koroduje
Mám takovou myšlenku, že pojedu se Zafirou poslední štaci do Reichu, tam něco koupím, Zafiru tam nechám a pojedu zpět s novým ojetým. Nejspíš to bude Opel v automatu a asi Zafira A. B se mi nelíbí vypadají jak rybička z hledá se Nemo, ale áčka mají takové hezké ostré německé tvary. Ale zahrávám si myšlenkou Omega sedan 3.0 V6 v LPG.

Mám takovou myšlenku, že pojedu se Zafirou poslední štaci do Reichu, tam něco koupím, Zafiru tam nechám a pojedu zpět s novým ojetým. Nejspíš to bude Opel v automatu a asi Zafira A. B se mi nelíbí vypadají jak rybička z hledá se Nemo, ale áčka mají takové hezké ostré německé tvary. Ale zahrávám si myšlenkou Omega sedan 3.0 V6 v LPG.
Opel Astra H 1.6 16V - X16ZEP+LPG - 157tkm
Seat Ibiza 1.4 - 160tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS
Seat Ibiza 1.4 - 160tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS
- vasekpetr1
...další z řady těch, co mě chtějí nasratluigy87 píše: ... Zafira A. B se mi nelíbí vypadají jak rybička z hledá se Nemo, ale áčka mají takové hezké ostré německé tvary...

Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
...další z řady těch, co mě chtějí nasrat 
Ono na tom něco bude kamaráde, podívej se třeba jen na to jak dlouho se vyráběla Astra F a astra G v Bochumi a později v Polských Gliwicích jako "clasic" a Zafira A na tom nebyla o nic moc hůř. Potom přišla na řadu novější astra H a zafira B- pouhých 6 let výroby! Myslím si (a nejsem sám) že se ty auta prostě hůř prodávaly kvůli né zrovna povedenemu DESIGNu. Ty obrovkské světla vepředu, zadní u prvních modelů vypadaly jako by do nich teklo, protože ta horní část (couvačka a blinkr) budila dojem zamlženého plastu. Já teda nevím jak je s tou rybou a NEMEM, ale nelíbí se mi astra H a zafira B. To třeba Zafira C Tourer je nádherná, třeba už jen ta nožička na které drží boční zrcádka. Skvost, ale zase cenově nedostupná pro invalidu jako jsem já. Toť můj názor, a teď na mě můžete na srazech házet ty kameny! (jednou toho tourera budu mít!)

Ono na tom něco bude kamaráde, podívej se třeba jen na to jak dlouho se vyráběla Astra F a astra G v Bochumi a později v Polských Gliwicích jako "clasic" a Zafira A na tom nebyla o nic moc hůř. Potom přišla na řadu novější astra H a zafira B- pouhých 6 let výroby! Myslím si (a nejsem sám) že se ty auta prostě hůř prodávaly kvůli né zrovna povedenemu DESIGNu. Ty obrovkské světla vepředu, zadní u prvních modelů vypadaly jako by do nich teklo, protože ta horní část (couvačka a blinkr) budila dojem zamlženého plastu. Já teda nevím jak je s tou rybou a NEMEM, ale nelíbí se mi astra H a zafira B. To třeba Zafira C Tourer je nádherná, třeba už jen ta nožička na které drží boční zrcádka. Skvost, ale zase cenově nedostupná pro invalidu jako jsem já. Toť můj názor, a teď na mě můžete na srazech házet ty kameny! (jednou toho tourera budu mít!)
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 12 zář 2017, 19:59, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
Zítra brzy ráno jedu na opravnou STK protože auto má už totálně opravenou/zreasovanou přední nápravu. Nové spodní čepy, kosti, oba dva spodní silenbloky a už v ní nic netluče. Tak mi vy hodní kamarádi držte prosím palce ať si technik nic dalšího nenajde. 
(Nekupoval jsem nové díly z té levnější varianty, je to auto na čas pro mně a tak musí být v cajku!)

(Nekupoval jsem nové díly z té levnější varianty, je to auto na čas pro mně a tak musí být v cajku!)
ASTRA LA VISTA
16-ti palcové origo kola ze Zafiry se mi válej na zahradě. Se stav 

COBEIN píše:V pondělí jedu vyzvednout obuté 17-ti palcové orig. kola které budou jen na nezbytně nutnou dobu, až se mi poštěstí sehnat jiné (spíš max.16-ti palcové) tak proběhne opět výměna.
Tak kamarádi, auto na STK prošlo jen s malou závadou, utržený stěrač zadního okna!
Gallo tobě děkuji za nabídku, proberem to někdy osobně. Na ty 17-ti pal. ráfky jsem koupil zánovní Pirelli 225 45 R17+ obutí/vyvážení a tak je musím s úspěchem nejdřív prodat.
Gallo tobě děkuji za nabídku, proberem to někdy osobně. Na ty 17-ti pal. ráfky jsem koupil zánovní Pirelli 225 45 R17+ obutí/vyvážení a tak je musím s úspěchem nejdřív prodat.
ASTRA LA VISTA
Na pondělí jsem objednaný do dílny kde mi budou do černé Concordie III. montovat LPG. Tam auto odvezu a zatímco mi to budou montovat tak si nejspíš (pokud bude odtahovka opravená) odskočím do Říše pro tu stříbrnou krasavici.
ASTRA LA VISTA
Tady je pár fotek z cesty když jsem vezl stříbrnou sem: tímhle Renaultem jsem mněl možnost se svézt, je to elektromobil na který tam v Říši mají nějaký EKO program kdy na to stát přispívá.
takový rozhled jsem mněl v Rakouských Alpách
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 12 zář 2017, 20:01, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
A to už přebírám auto a jedu:
, počáteční stav: , stejné parkoviště jako nedávno s černou:ASTRA LA VISTA
Železná Ruda- zase stejné místo:
, a pak už byla tma a foťák v mobilu nemá blesk tak jsem nefotil. Ještě mám z Říše fotky focené u servisu Renault kde jsem jezdil zkušební jízdu v tom elektromobilu a stálo tam toto: , a pak že nerostou!ASTRA LA VISTA
Takový stav Km byl a je v Zafiře po příjezdu sem do Troppau:
Nebudu tady mlžit, ale auto je DE FACTO prodané a bude nás tady Zafiráků zase o jednoho víc! Nebudu však prozrazovat kdo bude ten šťastlivec, ale členem fóra už je! Věřím že se jednoho dne přizná sám- nikdo z Troppau to není Gallo!
Nebudu tady mlžit, ale auto je DE FACTO prodané a bude nás tady Zafiráků zase o jednoho víc! Nebudu však prozrazovat kdo bude ten šťastlivec, ale členem fóra už je! Věřím že se jednoho dne přizná sám- nikdo z Troppau to není Gallo!
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 18 srp 2017, 21:16, celkem upraveno 2 x.
ASTRA LA VISTA
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Ta Líza je 100% po kolotočářích! Takové přestavby mají jen oni ale jako vypadá z dálky moc hezky!
tedy na ty roky že...

Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Proto jsem ji vyfotil, zaujal mně stav a taky to že tam vůbec stojí! Podle délky šasí (podvozek/rám) mi to spíš než od kolotočářů připadalo jako přestavěný normální tahač návěsů, který už nemá "točnu" ale nějakou plachtovou nadstavbu na hrábě, lopaty a kolečka.
A taky jsem kdysi v nějakém časáku četl, že (určitou dobu kterou si už nepamatuji) byl z ČSSR do západní Evropy prodán a vyvezen 1 Ks autobusu Karosa! Možná budu mít někdy na ten přestavěný "včelí úl" štěstí a někde v polích s Řepkou olejkou ho uvidím s nápisem Bíne Mája!

A taky jsem kdysi v nějakém časáku četl, že (určitou dobu kterou si už nepamatuji) byl z ČSSR do západní Evropy prodán a vyvezen 1 Ks autobusu Karosa! Možná budu mít někdy na ten přestavěný "včelí úl" štěstí a někde v polích s Řepkou olejkou ho uvidím s nápisem Bíne Mája!

Naposledy upravil(a) COBEIN dne 18 srp 2017, 21:19, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je tak jak píšeš přestavba tahače s kozlem na nástavbu. Kolotočáři s tím pak tahají ty velké přívěsy s atrakcema a aby se s tou soupravou vešly do max povolené délky mají tyhle auta. V dědině za PV mají tyhle "speciály" dva. když si na to vzpomenu a pojedu kolem vyfotím...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504