Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování
Máš tam pěknej bordel... 

Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
Marťas,to máš pravdu,ale píšu,že je to auto na práci
Nic méně,nikdy jsem auto nepucoval tak,že bych vyndával sedačky,abych to mohl pod něma utřít prach
to bych byl magor,ale u téhle sedačky to udělám,jelikož ji demontuji abych předělal posuv.
Dále v autě pracuji na stropní přihrádce,trochu se drolil tapecirunk,nějaké papíry od doktora a vercajk na práci,jinak řidičova sedačka je vždy čistá
Marťas co tak brzo,vždyť je neděle,pracuješ?
Někde pášeš,že jsi z Olomouce,nebo Olomoucka,ještě jsem tě neviděl,tvoje Šmoulinka se snad přehlídnout nedá

Nic méně,nikdy jsem auto nepucoval tak,že bych vyndával sedačky,abych to mohl pod něma utřít prach

Dále v autě pracuji na stropní přihrádce,trochu se drolil tapecirunk,nějaké papíry od doktora a vercajk na práci,jinak řidičova sedačka je vždy čistá

Někde pášeš,že jsi z Olomouce,nebo Olomoucka,ještě jsem tě neviděl,tvoje Šmoulinka se snad přehlídnout nedá

kleinak píše:Marťas,to máš pravdu,ale píšu,že je to auto na práci![]()
Nic méně,nikdy jsem auto nepucoval tak,že bych vyndával sedačky,abych to mohl pod něma utřít prachto bych byl magor,ale u téhle sedačky to udělám,jelikož ji demontuji abych předělal posuv.
Dále v autě pracuji na stropní přihrádce,trochu se drolil tapecirunk,nějaké papíry od doktora a vercajk na práci,jinak řidičova sedačka je vždy čistá![]()
![]()
Někde píšeš,že jsi z Olomouce,nebo Olomoucka,ještě jsem tě neviděl,tvoje Šmoulinka se snad přehlídnout nedá
kleinak píše:kleinak píše:Marťas,to máš pravdu,ale píšu,že je to auto na prácijinak o čistotu se starám v rámci možností.
Nic méně,nikdy jsem auto nepucoval tak,že bych vyndával sedačky,abych to mohl pod něma utřít prachto bych byl magor,ale u téhle sedačky to udělám,jelikož ji demontuji abych předělal posuv.Jinak jsem už objednán na čištění celého auta koncem června,abych mohl jet na MASTER of ROCK s kamošama jako lidi
,snad záda dovolí.
Dále v autě pracuji na stropní přihrádce,trochu se drolil tapecirunk,nějaké papíry od doktora a vercajk na práci,jinak řidičova sedačka je vždy čistá![]()
![]()
Někde píšeš,že jsi z Olomouce,nebo Olomoucka,ještě jsem tě neviděl,tvoje Šmoulinka se snad přehlídnout nedá
Ja viem,ze aj tvoje stierace splnia svoj ucel,ale flat lepsie vyzera a Rados ich objednaval,uz som zabudol odkial a vysiel jeden par na cca 150kc.
A tiez ak sa nemylim je to Bosch 

Zdarec, ve které části olomouce jsi? Jsem sice z Přerova, ale v olomouci jsem často- práce, nkupy a t dkleinak píše:kleinak píše:kleinak píše:Marťas,to máš pravdu,ale píšu,že je to auto na prácijinak o čistotu se starám v rámci možností.
Nic méně,nikdy jsem auto nepucoval tak,že bych vyndával sedačky,abych to mohl pod něma utřít prachto bych byl magor,ale u téhle sedačky to udělám,jelikož ji demontuji abych předělal posuv.Jinak jsem už objednán na čištění celého auta koncem června,abych mohl jet na MASTER of ROCK s kamošama jako lidi
,snad záda dovolí.
![]()

Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Zdarec Dupine,tak to jezdíš kolem,když jsi z Přerova,bydlím v Holici,pokud jezdíš směrem Stavebniny u komína.
Kousek od vykupu kovu u mostu přez vlak.
JJ, Holice často,směr nové sady nebo směr na Hornbach.....hm...musim to tam u tebe prošmejdit, at vím čím jezíš hihihi....jen musim opravit dveře.....nejak sem nezládl výjezd ze dvora....a drhnul jsem o dveře barakem...takže to vypadá na celkovou výměnu dveříkleinak píše:Zdarec Dupine,tak to jezdíš kolem,když jsi z Přerova,bydlím v Holici,pokud jezdíš směrem Stavebniny u komína.

Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Tak chlapy,konečně jsem to dodělal,už jsem také majitelem koženého volantu a to podle svých přectav
,ale byla to fuška.
Ještě že marodím,jinak bych se do toho asi nepustil,jelikož se už prostě nudím a normální práci dělat nemůžu a prachy jsou v pytli.Když je člověk OSVČ a je zdravej,tak to jde,ale jak začnou zlobit záda,tak je to v prdeli.Tak se občas nudím a vymýšlím,co bych mohl dělat a nic jiného mě nenapadá,jak něco dodělat na Žirafce.
Jěště jsem zapracoval na kožené řadičce a ruční brzdě.Foto dodám později,jelikož mě zlobí internet a jsem rád,že můžu psát,tak snad aspoň jedna fotka dojde v pořádku.
Jak už tady někdo psal,že nemusí mět všechno,to je sice pravda,ale když to nic,nestojí,nebo prostě jen pár korun,tak proč né
,stačí mít šikovné ručičky
a poradí si se vším,jen ta elektrikářská mi moc nejde.

Ještě že marodím,jinak bych se do toho asi nepustil,jelikož se už prostě nudím a normální práci dělat nemůžu a prachy jsou v pytli.Když je člověk OSVČ a je zdravej,tak to jde,ale jak začnou zlobit záda,tak je to v prdeli.Tak se občas nudím a vymýšlím,co bych mohl dělat a nic jiného mě nenapadá,jak něco dodělat na Žirafce.
Jěště jsem zapracoval na kožené řadičce a ruční brzdě.Foto dodám později,jelikož mě zlobí internet a jsem rád,že můžu psát,tak snad aspoň jedna fotka dojde v pořádku.
Jak už tady někdo psal,že nemusí mět všechno,to je sice pravda,ale když to nic,nestojí,nebo prostě jen pár korun,tak proč né

Je krásnejkleinak píše:Tak chlapy,konečně jsem to dodělal,už jsem také majitelem koženého volantu a to podle svých přectav![]()
,ale byla to fuška.
Jak už tady někdo psal,že nemusí mět všechno,to je sice pravda,ale když to nic,nestojí,nebo prostě jen pár korun,tak proč né,stačí mít šikovné ručičky
a poradí si se vším,jen ta elektrikářská mi moc nejde.

Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Dupune,tak se zastav,dáme řeč a něco s tou tvou opravou vymyslíme.Já jezdím na vrakáč tady v Holici,je to kousek a dá se tam domluvit.Moji zafiru poznáš,je tam jediná.Je to poslední odbočka v levo,než přejedeš ten most přes vlak a až na konci ulice,barák na levo s novou fasádou
.
Teď budu do středy pryč,pak už budu doma.

Teď budu do středy pryč,pak už budu doma.
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Cus. Jsem z Prostějova (mám to v profilu na diagnostiku OP-Com) Jinak v Přerově jezdí stejná Zafira jakou mám já - stává sem tam u Lídlu jak se jede na Olomouc ale má vzadu tažný a to já nemám - zatím
No já jsem teď, jak prší taky doma - dostal jsem nějakou chřipku či co a tak jsem si vzal 4 dny dovču abych to vyležel.
Chlapi moc Vás prosím, přestaňte používat citace pokud to není nezbytně nutné! Zaplácáváte tím zbytečně fórum.

No já jsem teď, jak prší taky doma - dostal jsem nějakou chřipku či co a tak jsem si vzal 4 dny dovču abych to vyležel.
Chlapi moc Vás prosím, přestaňte používat citace pokud to není nezbytně nutné! Zaplácáváte tím zbytečně fórum.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Nazdar Marťas,škoda,v sobotu jsem byl v PV na bazéně,jelikož v OL měli závody,šulini,tak jsem tam potom zašel ke kámošovi,mohl jsem se zastavit
A PŘESNĚ tak,přestňte používat CITACE,jak říká starosta,mě to omlouvá,to co tam mám já,mě nějak inteternet doprčil,prostě si to dělá co chce,citace nepoužívám,taky jsem se divil,co to tam je.Vážně
od sřery se to zlepší,budou mi ho předělávat,pak budu moct psát normálně. 

A PŘESNĚ tak,přestňte používat CITACE,jak říká starosta,mě to omlouvá,to co tam mám já,mě nějak inteternet doprčil,prostě si to dělá co chce,citace nepoužívám,taky jsem se divil,co to tam je.Vážně

jj martasku, párkrát jsem tu přerovskou šmoulinku viděl

Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No já aspoň vím, kde hledat případné ND 
kleinak ke jsi byl na bazéně??

kleinak ke jsi byl na bazéně??