Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování

Ukažte ostatním svojí Zafiru.
Odpovědět
Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Re: Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování

Příspěvek od Marťasek »

Máš tam pěknej bordel... :mrgreen:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Reklama

kleinak

Příspěvek od kleinak »

Marťas,to máš pravdu,ale píšu,že je to auto na práci :D
Nic méně,nikdy jsem auto nepucoval tak,že bych vyndával sedačky,abych to mohl pod něma utřít prach :wink: to bych byl magor,ale u téhle sedačky to udělám,jelikož ji demontuji abych předělal posuv.
Dále v autě pracuji na stropní přihrádce,trochu se drolil tapecirunk,nějaké papíry od doktora a vercajk na práci,jinak řidičova sedačka je vždy čistá :D :D
Marťas co tak brzo,vždyť je neděle,pracuješ?
Někde pášeš,že jsi z Olomouce,nebo Olomoucka,ještě jsem tě neviděl,tvoje Šmoulinka se snad přehlídnout nedá :lol:
kleinak

Příspěvek od kleinak »

kleinak píše:Marťas,to máš pravdu,ale píšu,že je to auto na práci :D
Nic méně,nikdy jsem auto nepucoval tak,že bych vyndával sedačky,abych to mohl pod něma utřít prach :wink: to bych byl magor,ale u téhle sedačky to udělám,jelikož ji demontuji abych předělal posuv.
Dále v autě pracuji na stropní přihrádce,trochu se drolil tapecirunk,nějaké papíry od doktora a vercajk na práci,jinak řidičova sedačka je vždy čistá :D :D
Někde píšeš,že jsi z Olomouce,nebo Olomoucka,ještě jsem tě neviděl,tvoje Šmoulinka se snad přehlídnout nedá :lol:
kleinak

Příspěvek od kleinak »

kleinak píše:
kleinak píše:Marťas,to máš pravdu,ale píšu,že je to auto na práci :D jinak o čistotu se starám v rámci možností.
Nic méně,nikdy jsem auto nepucoval tak,že bych vyndával sedačky,abych to mohl pod něma utřít prach :wink: to bych byl magor,ale u téhle sedačky to udělám,jelikož ji demontuji abych předělal posuv.Jinak jsem už objednán na čištění celého auta koncem června,abych mohl jet na MASTER of ROCK s kamošama jako lidi :mrgreen: ,snad záda dovolí.
Někde píšeš,že jsi z Olomouce,nebo Olomoucka,ještě jsem tě neviděl,tvoje Šmoulinka se snad přehlídnout nedá :lol:
Gorbo1

Příspěvek od Gorbo1 »

Ja viem,ze aj tvoje stierace splnia svoj ucel,ale flat lepsie vyzera a Rados ich objednaval,uz som zabudol odkial a vysiel jeden par na cca 150kc. 8) 8) A tiez ak sa nemylim je to Bosch :lol:
Dupin81

Příspěvek od Dupin81 »

kleinak píše:
kleinak píše:
kleinak píše:Marťas,to máš pravdu,ale píšu,že je to auto na práci :D jinak o čistotu se starám v rámci možností.
Nic méně,nikdy jsem auto nepucoval tak,že bych vyndával sedačky,abych to mohl pod něma utřít prach :wink: to bych byl magor,ale u téhle sedačky to udělám,jelikož ji demontuji abych předělal posuv.Jinak jsem už objednán na čištění celého auta koncem června,abych mohl jet na MASTER of ROCK s kamošama jako lidi :mrgreen: ,snad záda dovolí.
Zdarec, ve které části olomouce jsi? Jsem sice z Přerova, ale v olomouci jsem často- práce, nkupy a t d :|
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
kleinak

Příspěvek od kleinak »

Zdarec Dupine,tak to jezdíš kolem,když jsi z Přerova,bydlím v Holici,pokud jezdíš směrem Stavebniny u komína.
Kousek od vykupu kovu u mostu přez vlak.
Dupin81

Příspěvek od Dupin81 »

kleinak píše:Zdarec Dupine,tak to jezdíš kolem,když jsi z Přerova,bydlím v Holici,pokud jezdíš směrem Stavebniny u komína.
Kousek od vykupu kovu u mostu přez vlak.
JJ, Holice často,směr nové sady nebo směr na Hornbach.....hm...musim to tam u tebe prošmejdit, at vím čím jezíš hihihi....jen musim opravit dveře.....nejak sem nezládl výjezd ze dvora....a drhnul jsem o dveře barakem...takže to vypadá na celkovou výměnu dveří :cry: , nebot i zámek mi nefachá...a tapec jsem natrhnul, abych vubec dveře otevřel...tak uvidím.... :oops:
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
kleinak

Příspěvek od kleinak »

Tak chlapy,konečně jsem to dodělal,už jsem také majitelem koženého volantu a to podle svých přectav :D :D ,ale byla to fuška.
Ještě že marodím,jinak bych se do toho asi nepustil,jelikož se už prostě nudím a normální práci dělat nemůžu a prachy jsou v pytli.Když je člověk OSVČ a je zdravej,tak to jde,ale jak začnou zlobit záda,tak je to v prdeli.Tak se občas nudím a vymýšlím,co bych mohl dělat a nic jiného mě nenapadá,jak něco dodělat na Žirafce.
Jěště jsem zapracoval na kožené řadičce a ruční brzdě.Foto dodám později,jelikož mě zlobí internet a jsem rád,že můžu psát,tak snad aspoň jedna fotka dojde v pořádku.
Jak už tady někdo psal,že nemusí mět všechno,to je sice pravda,ale když to nic,nestojí,nebo prostě jen pár korun,tak proč né :wink: ,stačí mít šikovné ručičky :) a poradí si se vším,jen ta elektrikářská mi moc nejde.
Přílohy
ruční práce.jpg
Dupin81

Příspěvek od Dupin81 »

kleinak píše:Tak chlapy,konečně jsem to dodělal,už jsem také majitelem koženého volantu a to podle svých přectav :D :D ,ale byla to fuška.
Ještě že marodím,jinak bych se do toho asi nepustil,jelikož se už prostě nudím a normální práci dělat nemůžu a prachy jsou v pytli.Když je člověk OSVČ a je zdravej,tak to jde,ale jak začnou zlobit záda,tak je to v prdeli.Tak se občas nudím a vymýšlím,co bych mohl dělat a nic jiného mě nenapadá,jak něco dodělat na Žirafce.
Jěště jsem zapracoval na kožené řadičce a ruční brzdě.Foto dodám později,jelikož mě zlobí internet a jsem rád,že můžu psát,tak snad aspoň jedna fotka dojde v pořádku.
Jak už tady někdo psal,že nemusí mět všechno,to je sice pravda,ale když to nic,nestojí,nebo prostě jen pár korun,tak proč né :wink: ,stačí mít šikovné ručičky :) a poradí si se vším,jen ta elektrikářská mi moc nejde.
Je krásnej :cry: :cry: :shock:
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
kleinak

Příspěvek od kleinak »

Dupune,tak se zastav,dáme řeč a něco s tou tvou opravou vymyslíme.Já jezdím na vrakáč tady v Holici,je to kousek a dá se tam domluvit.Moji zafiru poznáš,je tam jediná.Je to poslední odbočka v levo,než přejedeš ten most přes vlak a až na konci ulice,barák na levo s novou fasádou :D .
Teď budu do středy pryč,pak už budu doma.
Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek »

Cus. Jsem z Prostějova (mám to v profilu na diagnostiku OP-Com) Jinak v Přerově jezdí stejná Zafira jakou mám já - stává sem tam u Lídlu jak se jede na Olomouc ale má vzadu tažný a to já nemám - zatím :|

No já jsem teď, jak prší taky doma - dostal jsem nějakou chřipku či co a tak jsem si vzal 4 dny dovču abych to vyležel.

Chlapi moc Vás prosím, přestaňte používat citace pokud to není nezbytně nutné! Zaplácáváte tím zbytečně fórum.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
kleinak

Příspěvek od kleinak »

Nazdar Marťas,škoda,v sobotu jsem byl v PV na bazéně,jelikož v OL měli závody,šulini,tak jsem tam potom zašel ke kámošovi,mohl jsem se zastavit :D :D
A PŘESNĚ tak,přestňte používat CITACE,jak říká starosta,mě to omlouvá,to co tam mám já,mě nějak inteternet doprčil,prostě si to dělá co chce,citace nepoužívám,taky jsem se divil,co to tam je.Vážně :x :x od sřery se to zlepší,budou mi ho předělávat,pak budu moct psát normálně. :wink:
Dupin81

Příspěvek od Dupin81 »

jj martasku, párkrát jsem tu přerovskou šmoulinku viděl :D :lol:
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek »

No já aspoň vím, kde hledat případné ND :mrgreen:

kleinak ke jsi byl na bazéně??
Odpovědět