Zafira by Bahy - Z16XE

Ukažte ostatním svojí Zafiru.
Zamčeno
bahy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zafira by Bahy - Z16XE

Příspěvek od bahy » 25 čer 2009, 17:25

No len ja auto potrebujem tak som to potreboval hned a co som hladal na internete tak som nic nesiel tu v okoli aj skladom jedine nejake feroda co bz ma aj tak vyslo drahsie... nevadi hlavne je nech to jazdi tak ako ma a inac som ti dnes volal koli tomu ci mi nevies poradit len ty ked si vp raci tak nedvihas :wink:
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora ;)

Reklama

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 25 čer 2009, 17:50

bahy píše:No len ja auto potrebujem tak som to potreboval hned a co som hladal na internete tak som nic nesiel tu v okoli aj skladom jedine nejake feroda co bz ma aj tak vyslo drahsie... nevadi hlavne je nech to jazdi tak ako ma a inac som ti dnes volal koli tomu ci mi nevies poradit len ty ked si vp raci tak nedvihas :wink:
presne tak nedviham lebo nemozem a ked si mi volal som asi bol na ceste lebo zmeskany telefon som si nasiel az v robote 2 hodky potom co si mi volal :D

bahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bahy » 26 čer 2009, 11:43

Takze kotuce a dosticky namontovane nove, predne zasterky namontovane nove, motorcek od stieraca zadneho je pokazeny a 170€ za novy zaplatit odmietam, auto ma nove filtre, vymeneny olej a este ho caka diagnostika motora, lebo technikovi sa to nepaci a hovori ze by sa na tom ani jazdit nemalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mna este caka dozvediet sa co to cele bude stat :(

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 26 čer 2009, 13:50

veeeeeeeeeela ani na benzin do piestan ti neostane :lol: :lol: :lol: a ne ze mi budes volat ked budem v Prahe ze ti mam doniest peniaze :lol: :lol:

bahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bahy » 27 čer 2009, 16:18

no tak uz som z piestan doma siel som tam rovno zo servisu kde som nechal 500 € ach jaj :cry: :cry:

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 29 čer 2009, 14:14

uuuu 500 eciek a zaco prosim ta ????

bahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bahy » 29 čer 2009, 17:03

-olej MOBIL
-olej. filter
-vzduh. filter
-filter pelovy
-filter paliva
-sviecky
-cistic spray
-segmenty
-kotuce predne
+vymena
-tycka stabilizatora
+vymena
-chlad. cerv. G12
-voda do ostekovaca
-utierka WURTH
-udrzba
-zasterky
+vymena

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 29 čer 2009, 17:15

sak to si si mohol spravit aj sam a to si tam vsetko potreboval vymenit ??? sak palivovy ti menili kedy ?? pelovy ti menili kedy ??? to sa nemusi menit kazdy krat ked olej a tycky stabilizatora sak ti auto islo dobre ani na stranu ani na nic no nefim nefim minule si tiez platil taku sumu a mas zafu len rok dajako sa mi to nezda keby ze tam dojdem ja tak mu daju asi druhy kus ??

bahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bahy » 29 čer 2009, 17:36

neviem moj, naposledy asi 25000km dozadu som nemal menene setky filtre len asi polovicku, nemam tu teraz servisku, lenze minule mi aj novy egr davali a predtym zas mi to cele pretetsnovali niekde pri semeringoch ci pri com mi tiekol olej, ja som uz dal za tie 2.5 roka co ja mam zafiru do nej len servis asi 50 litrov

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 29 čer 2009, 18:00

no pekne poradim ti kym sa ti daco neodsere tak nic nedavaj servisovat lebo on ti povie hentak lebo vie ze ti mu nato nic nepovies a ani ti neukaze ci to je fakt potrebne okrem toho oleja

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 29 čer 2009, 18:13

No Bahy pokud seš stejně nadaný automechanik, jako já, tak se ti ani nedivím, že to dáváš rovnou do servisu :wink: Já nemít tátu a pár dalších kontaktů, tak také jezdím jen do servisu :D

Každopádně někdy je lepší ani ty peníze, které cestují do auta, nepočítat 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

bahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bahy » 01 črc 2009, 13:41

Tak dnes dostala zafira aj novu zasterku za koliesko potom aku ju kedysi davno stratila, ale zostala este v servise az do zajtra, lebo sa chcu pokusit vyriesit svietiacu kontrolku Recyklacie vyfukovych plynov, nakolko ma novy EGR uz dlhsie, ma dokonale emisie a vsetko bezi ako ma len kontrolka svieti ale auticko je 100% zdrave.. kiezby sa im ju konecne podarilo vypnut nejako. Btw neviete niekto ako by sa to dalo vypnut?

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 01 črc 2009, 13:54

VIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM odletuj diodu na palubovke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bahy » 01 črc 2009, 15:19

alebo ju prelepim ciernou paskou :!: :!: :!:

bahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bahy » 02 črc 2009, 16:43

Takze uz je zafira doma, zevraj to tam pri EGR zle tesnilo ze su tam nejake nerovnosti tak sa to vypastovalo aby sa to ustesnilo a uz by malo byt vsetko ok. Druha varianta ak by nepomohlo to vypastovanie je vyrovnat hlavu motora asi ak som to dobre pochopil prebrusenim, co urcite robit nemienim :mrgreen: :mrgreen: tak uvidime, zajtra ju pripravim na cestu do chorvatska a po navrate vam dam vediet ci sa to odbornikom zo servisu podarilo uz vyriesit alebo mi tam ta kontrolka zase bude svietit :wink:

Zamčeno