No konecne Radosu jsi vymenil motokaru za poradne auto
Kazdopadne ardenska modr je luxus a OPC taky, ale trosicku bych se obaval s cen dilu specialne na OPC (shodne dily jsou jasne).
Za kolik jsi ji koupil, smim li se zeptat ??
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Tak to čekal málo kdo. Asi jen Mirda Ale je to krásná OPiCe. Výbava je super, škoda jen navi, ale to neva. Tak ať jezdí a vozí vás co nejdýl bez zbytečnejch opičáren
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
hele hoši klíd já taky věděl co bude mít radoš za auto svěřil se mi ale já to říkat nechtěl..moc pěkné radku..gratulace..
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Tož gratuluji je moc pěkná ale jak jsi psal po rozhovoru s Romanem jsem teda opravdu nečekal, že do toho půjdeš. Přeji hlavně radosti a co nejmíň starostí. S autem to bez nich nejde, ale v rámci možností co nejmíň.
A co tak v plánovaných úpravách (i když nevím jestli to už ta Zafira nemá) ostřikovače Insignia?
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Díky kluci. No, ostřikovače jsem zapomněl napsat, to je taky jedna z prvních, jednoduchých věcí co bude. Na tyhle "čůrky" už nejsem zvyklý.
ALZAFIR: Ale já tam mám podsvícení klik napsáno. Na to jsem myslel.
KULISEK: S RomanemK jsem mluvil, pak jsem tam volal že jí neberu. Tak to bylo ono a pak jsem si to rozmyslel. A stále mi to leželo v hlavě, tak po 14 dnech jsem tam volal. Čekala na mně. Tak jsem jí nakonec vzal. No, uvidíme jak bude šlapat a jak dlouho jí budu mít. Prodat se to dá vždycky, ale zatím to vůůůbec neplánuji. Ale asi prodám astru, sice na tom asi dost projedu, ale manželka jí nechce, že je to na ní velké a dvě auta živit nebudu pro sebe... A možná mít doma zase dva dvoulitry je taky zbytečné.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
o tom zase já nevím..jen jsi mi psal že asi bude no že sis to ty chuligáne rozmyslel jsi nic neřekl ale tak je pěkná..kdybys jí chtěl prodat tak jí za 20 000 vezmu né dělám si srandu
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Gratulujem k peknemu autu. Na lacne vozenie vsak uz to nebude, ale kazda sranda nieco stoji, vsak. Urcite to bolo rozhodnutie srdcom. Prajem ti nech z nej mas iba radost...
P.S.: Ak budes predavat Astru, tak z nej kupim tripling...
radoši krasna zafa.. jen možna malinko opravit sedadlo řidiče než se ti to rozerve víc... ale nechtěl si nahodou H nebo Zafu B ? )) a co kdy bude předělavka na plyn ??? )
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí