autozasuvka do kufru
Pokud nemáš tažné zařízení a máš na něj přípravu, tak to můžeš vzít z toho.
V pojistkové skřini je pojistka na zásuvku pro karavan, tuším že až do 15A.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- Reklama
Tažné zařízení nemám a přípravu mi jen řekni, kde bych jí měl hledat. Jinak takhle by to bylo super.sovicka píše:Pokud nemáš tažné zařízení a máš na něj přípravu, tak to můžeš vzít z toho.

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja tamtudy tahal kabely k parkovacimu asistantovi a nic jsem nenasel, ale mozna jsem spatne sahal
Taky by se to hodilo 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To teda jo. Ve Formanovi jsem to "dobastlil" z pravého zadního koncového světla a zásuvka (lednička) mi šla jen při svícení. To jsem ale kvůli nechtěnému vydudání baterky tak chtěl. A při celodenním svícení... Kabel byl silný dostatečně, jen jsem posílil pojistku. V Astře, která hlídá odběr žárovek bych s tímhle řešením ale nepochodilmilosh píše:No ja tamtudy tahal kabely k parkovacimu asistantovi a nic jsem nenasel, ale mozna jsem spatne sahalTaky by se to hodilo

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Re:
muna píše:to mě zajímákde jsi tam ty dráty našel? taky bych tam tu zásuvku sem tam ocenil. Pokud bych je taky našel tak se snad najde možnost zjistit co jsou zač a odkud vedou..
Zdarec, nejak jsem na reseni tohoto problemu nemel cas, docasne jsem to vyresil prodluzkou. Behem zimy to chci ale zapojit, tak, jak by to melo byt.
Draty jsem nasel v pravem zadnim kasliku dole, tusim bilocerveny a hnedy drat do modre koncovky...
Jakymi draty mate ty zasuvky zapojene origo???
Zafira 2,2DTi, 2004
Re: autozasuvka do kufru
Tak jsem si stahl TIS 2000, resp, tu elektroinstalaci, a tenkonektor co jsem nasel v te prave kapse v kufru je konektor X43, konektor pro prislusenstvi, tj. pro autozasuvku. Od pojistek jde pres konektor X1 a rele zasuvky pridavnych prislusenstvi K154. Z pojistky draty jdou ale na koncovy konektor stava nejde ani s klickem ani bez klicku. Nevite kde to muze byt rozpojeno? predpokladam ze v tom K 154 nebo X1, ale nemuzu je zatim na aute najit...
Zafira 2,2DTi, 2004
Tak jsem objevil řešení - jak zapojit zásuvku s přípravou , ale bez proudu..
Je to sice Deutsch, ale Google to zmákne http://translate.google.cz/translate?hl ... bs%3Ddsc:1
Je to sice Deutsch, ale Google to zmákne http://translate.google.cz/translate?hl ... bs%3Ddsc:1
Cau, nakonec jsem objevil ten konektor na spinaci rele k te zasuvce. Je to uz chvili, takze si uz nejsem uplne jisty. Jinak jsem nasel aji fotku toho konektoru na relatko nekde na netu, tusim u astry. Bylo to podobne delane. Ten konektor je za pojistkovou skrini. Musis ji odmontovat. A pak tam sly videt(celkem spatne) v mem pripade tusim dva konektory. Jeden byl klasika na rele a jeden nejaky jiny. Do toho klasickeho prijde jen zasunout relatko. ALE POZOR. Opel (GM) ma jina relatka. Vzhledově jsou uplne stejne jak do skodovky, ale ovladaci a funkci konektory jsou na patici jinak rozmisteny. Da se to vycist i z elektro instalace. Nebo kdyz z pojistkove skrinky vytahnes nejake GM rele a srovnas to se skodovackym, tak je to proste tochu jinak. Protoze se mi to uz ale nechtelo znova rozdelavat, tak jsem pouzil normalni skodovacke rele co jsem mel(asi za 50Kč), jen jsem na nej dal asi 10cm kabliky a do patice zasunul tak jak bylo treba. Pak uz jde proud primo až do kufru, takze staci namontovat zasuvku. Jde to tusim jen se zaplym klickem a možna chvili po vypnuti, už si taky nejsem jisty.
Hodne zdaru.
Hodne zdaru.
Zafira 2,2DTi, 2004