Dvoj-šíberová strecha je už konečne doma

, ale až dnes som si všimol, že kabeláž od predného ovládania po zadný šíber akosi nebola dodaná, tak teraz neviem či je to súčasť pôvodnej kablovačky -zväzku, alebo ... Trochu som to aj nafotil takže , neskôr hodim aj foto, ale vyzerá to celkom sľubne a asi aj jednoduchšie ako to na prvý pohľad vyzeralo. Akorát, že si musím zaistiť väčšie množstvo svoriek na stiahnutie novej strechy hned po aplikácii tesniaceho a lepiaceho tmelu, a až potom sa to vzapati urychlené poboduje.

Predbežne fotky na rajčaku, odporučam pozrieť záverečnú časť albumu.
http://jerry-mouse.rajce.idnes.cz/Zafira/# Uloha na najbližšie dni je, napasovať predný ľavý nosník + potrebna lakovačka a nasledna inštalacia motora. Až následné budem riešiť demontáž starej a montáž novej strechy takže, treba očakávať cca 2 -3 tyždnové omeškanie potrebných prac na novej streche.

EDIT: Dalšou dobrou spravou je pre pripadnych zaujemcov o prestavbu je aj možnosť zjednodušenej verzie celkovej prestavby ktora nasledne znižuje pracnosť prestavby o cca 50percent. Nemať tak ten dvojšiber tak, rozhodne by som osobne išiel do tejto lacnejšej prestavby. Ked budem rozoberať moju staru strechu tak, nafotim tu pracovne lacnejšu verziu pre pripadných zaujemcov. Ja osobne vdaka dvojokennej verzii budem mať asi tak 80percentnu pracnosť oproti pôvodnej 100percentnej verzii, paradoxne to bude ešte aj lepšie a kvalitnejšie ako by sa to robilo full. Predpokladam, že sa prihlasi aj dalši člen a blazon ako som ja ktory si vzápäti po mne kupil tiež šíberovu strechu.

ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957