Klimatizace
-
- Kontaktovat uživatele:
No jestli to teče chladič, tak doma s tím nic nenaděláš, musiš to hodit nekde kde opravujou chladiče. Lidi to hndne mivají ty opravny v garažich, je třeba jen pohledat... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: klimatizace
no ja měl před dvěma roky stejný problém, měl jsem někde únik a nemohli jsme to zaboha najít, až nás potom napadlo se podívat pod ventilátor. Byl tam flek jako prase. Nevím jestli se to dá opravit a na druhou stranu jestli to má cenu. Já to měnil celé za nové ( necelých 7tis. montáž i s naplněním)a pohodarenatka píše:ahoj, koukala jsem tu na téma klimatizace a v jednom se píše, že nějčastější únik bývá u ventilátoru klimatizace a na chladiči bývá flek. Tak jsme to rozmontovali a je tam flek skoro přes půl chladiče. Dá se to nějak opravit doma, nebo se s tím musí někam kde se na to specializují?
dík

v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
člen Carp Teamu Radegast Karviná
Re: Klimatizace
Podívej se ale jestli ti to neuniká pod ventilátorem u chladiče klimy.Většina problémů je přímo tam (uprostřed ventilátoru bývá flek).[/quote]
chladič neteče, jen tam je ten flek jak se tady psalo.
chladič neteče, jen tam je ten flek jak se tady psalo.
Neviete mi poradiť, či je normálne to, že po vypnutí klímy a pustení len vetrania je cítiť akoby vlhký vzduch a občas sa mi mierne orosí čelné sklo nad výduchovou mriežkou? Voda z chladiaceho okruhu sa mi netratí. Je to zkondenzovaná voda.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
klimatizace
tak jsme to vyřešili. Necháme to bejt a budeme jí každej rok doplňovat.Stejně to je jen na léto.
- green
- Kontaktovat uživatele:
Řeším to úplně stejně, jednou za rok vždycky před létem naplnit, vydrží zhruba ten rok a je klid.renatka píše:tak jsme to vyřešili. Necháme to bejt a budeme jí každej rok doplňovat.Stejně to je jen na léto.
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Přesně tak stejně to je jen na léto, v zimě si neklamatizujeme a je to možná i levnější, ale hlavně bez starostí.green píše:Řeším to úplně stejně, jednou za rok vždycky před létem naplnit, vydrží zhruba ten rok a je klid.renatka píše:tak jsme to vyřešili. Necháme to bejt a budeme jí každej rok doplňovat.Stejně to je jen na léto.