DO na klíči
Jo to jde, sám to tak mám udělané, jsem k autu dostal jen dálku s nacvaklím klíčem myslím z vectry a samotnej klíč bez dálky do spínačky s imobilizérem, tak jsem si do té podkovy z vektry nechal udělat klíč podle toho obyč a vložil tam ten chip a funguje perfektně. Ale teď bych potřeboval ještě chip do toho obyč, kdyby náhodou.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Reklama
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Žádnej Plzeňák neví???!!!!monderka1 píše:Tak jsem dneska navštívil klíčové centrum v Plzni a nestačil jsem se divit. Když jsem řekl co mám za auto a , že chci klíček bez DO s imobilizerém, tak mně pán oznámil, že cena je 1900,- kč. Málem sem omdlel. V oplu mi řekli cca 1200,-.Při dotazu ,jak mohou být dražší než opel jen krčil rameny. Plzeňáci nevíte o někom levnějším???!!!!!
A tos byl naproti Pivovaru?... celkem se divím... Pokud chvíli vydržíš - tak do úterý, zkusím Ti to zjistit u nás - minule (loni) jsem se jen tak ptal na ceny a taky mi hlásili cenu kolem 1000 - s tím, že by mi to poslali do Plzně do jejich firmy - že v ML je jen pobočka - zkusím zjistit, kde mají v Plzni sídlo a písnu... Stačí?
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001