manli2 píše:normální chování je že po pár se kundách zhasneale jestli trvalé svícení bylo způsobeno vadnou elektronkou E13 z Katody Olomóc nebo má nějakej hlubší smysl nevim.. ale asi to bude ta elektronka

Trdlo píše:Nápis vyskakuje pravidelně po 15tis. km od posledního odmáznutí. Takže to na těch 150 vychází.
nějaké divné kilometry co 60T Km (120, 180)=výměna rozvodů, podívej se kdy jsi je měl měněné. Jinak hláška 15 tisíc nebo co dva roky.klf píše: a ve 156tkm mám jít na rozvody a nějakou tu větší prohlídku
Kupoval jsem auto, mělo 96tkm najeto, ale okamžitě jsem preventivně udělal rozvody. A zbytek už znáte 96+60=spermin píše:nějaké divné kilometry co 60T Km (120, 180)=výměna rozvodů, podívej se kdy jsi je měl měněné. Jinak hláška 15 tisíc nebo co dva roky.klf píše: a ve 156tkm mám jít na rozvody a nějakou tu větší prohlídku
to máš snad všechno napsané v servisní knížce ne?sovicka píše:Omlouvám se že vytahuji starý thread, ale nemáte někdo servisní tabulku pro astru?
Něco jako - každých 15000km vyměnit olej, každých 30000km vyměnit to a to, každých 50000km, ...
Objevilo se mi totiž InSP a nevím co všechno bych měl zkontrolovat, než to vymažu
jelikož se na to ptá tipuji, že nebude mít tu servisní knížku asi nerychlyradim píše:to máš snad všechno napsané v servisní knížce ne?sovicka píše:Omlouvám se že vytahuji starý thread, ale nemáte někdo servisní tabulku pro astru?
Něco jako - každých 15000km vyměnit olej, každých 30000km vyměnit to a to, každých 50000km, ...
Objevilo se mi totiž InSP a nevím co všechno bych měl zkontrolovat, než to vymažu
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |