ja ji mam na tuty ale otevrenoumilosh píše:Zavrena klapka je celej problem, at ma clovek filtr nebo ne, rekl bych.

koukal jsi na ni za jizdy? ja si vyndal kastlik a kontrolujuTOMHAJ píše:ja ji mam na tuty ale otevrenoumilosh píše:Zavrena klapka je celej problem, at ma clovek filtr nebo ne, rekl bych.
A proč byste na ní měli koukat za jízdy? To se jako něco změní? To si jako myslíte, že je tam za jízdy takovej průvan, že by měla něco dělat? Uvědomujete si, že sání ventilace je v prostoru mezi stěračem a horní hranou kapoty.TOMHAJ píše:
jojo,chvili sem jezdil bez kastliku...
no,tak ja na to nekoukal cilevedome,proste jsem musel jezdit chvili bez prihradky a za druhe: sani je sice u "sterace" jak rikas,ale kdyz mu v aute zavres klapku,tak se tam vzduch proste nedostane!PetrKpy píše:A proč byste na ní měli koukat za jízdy? To se jako něco změní? To si jako myslíte, že je tam za jízdy takovej průvan, že by měla něco dělat? Uvědomujete si, že sání ventilace je v prostoru mezi stěračem a horní hranou kapoty.TOMHAJ píše:
I. je to slyšet, ale to už to říkali všichniTOMHAJ píše:no,tak ja na to nekoukal cilevedome,proste jsem musel jezdit chvili bez prihradky a za druhe: sani je sice u "sterace" jak rikas,ale kdyz mu v aute zavres klapku,tak se tam vzduch proste nedostane!PetrKpy píše:A proč byste na ní měli koukat za jízdy? To se jako něco změní? To si jako myslíte, že je tam za jízdy takovej průvan, že by měla něco dělat? Uvědomujete si, že sání ventilace je v prostoru mezi stěračem a horní hranou kapoty.TOMHAJ píše:
Nemáš vyhřívání zadního skla? Taky to pomůže. Ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že to závisí na počasí, obsazenosti auta, nákladu v kufru atd.milosh píše:2 PetrKpy: kdyz pustis klimu a nejde ti otevrit klapka, je to jeste horsi, ja takto musel jet celou cestu z Prahy v plnym aute s pustenou klimou, jinak bych nic nevidel, no spotreba nic moc, v tomto pocasi.
Fakt to chce nechat tu klapku natrvalo otevrenou, ale jak psal Vojta, tak se nezavre, teda aspon me ne, porad je odpojedna a otevrena, no ale stejne se mi zadni okna mlzej, no aspon ze ne predni a predni bocni. V sobotu jedu do LBC tak udelam test, ale jedu sam, tak toho moc neodparim
vyhrivany zadni samo mam, ale to pomuze jen na zadni okno, ne na bocni ne?PetrKpy píše:Nemáš vyhřívání zadního skla? Taky to pomůže. Ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že to závisí na počasí, obsazenosti auta, nákladu v kufru atd.milosh píše:2 PetrKpy: kdyz pustis klimu a nejde ti otevrit klapka, je to jeste horsi, ja takto musel jet celou cestu z Prahy v plnym aute s pustenou klimou, jinak bych nic nevidel, no spotreba nic moc, v tomto pocasi.
Fakt to chce nechat tu klapku natrvalo otevrenou, ale jak psal Vojta, tak se nezavre, teda aspon me ne, porad je odpojedna a otevrena, no ale stejne se mi zadni okna mlzej, no aspon ze ne predni a predni bocni. V sobotu jedu do LBC tak udelam test, ale jedu sam, tak toho moc neodparim
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |