Převodovka
Převodovka
Zdravím astráci..rád bych se vás optal na jednu věc. někteří z vás už zjistili že scháním převodovku. Mám Astru G combi r.v. 1998 1.6 16v. motor X16XEL. tak jsem se chtěl zeptat jaký typ převodovky tam má být. Podle čísla na převodovce jsme zjistili že by tam měla být s označneím F17. Ale po tom kdybych chtěl koupit převodovku,tak mi přímo v oplu a v servisu řekli že nemůžu koupit jakoukoliv převodovku že se musí fyzicky vyzkoušet aby tam měla být ta co má být. Já nwm v čem je problém. Když koupím převodovku s označením F17 jak jsme zjistili měla by tam podle mě jít nebo se pletu? předem děkuju za odpověď. Jsem z toho už dost zmaten když mi pokaždý řekne něco jinýho a já už netuším co mám dělat
ještě jednou díky za odpověď

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
- Reklama
Re: Převodovka
Na té převodovce kterou máš v autě je vyražen typ převodovky a za tím je převodový poměr převodovky. Podle toho můžeš shánět druhou.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Re: Převodovka
to ano o tom vím..ale mě v tom servise říkali že i když seženu tu samou s tím samým číslem že to nemusí sedět..nwm podle mě tomu vůbec nerozumí 

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!