V interiéru je cítit benzín

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
ALF1122

V interiéru je cítit benzín

Příspěvek od ALF1122 » 01 dub 2010, 20:08

Mám Zafiru B 1.8 benzín a občas je v interiéru cítit benzín , v motorovým prostoru to není , je to cítit ze zadní mřížky na pravém boku v kufru , co se dostanu k zadní lampě , zkoušel jsem přetěsnit víčko nádrže a nic , kolem nádrže a pod autem je všude sucho , nikde nic nekape a neteče , dle servisky nedavno měnili palivový filtr , ale nevím kde je , jestli ho špatně nedotáhli , nevím . Je palivové vedení pod autem , nebo vede interiérem ? Jestli někdo řešil něco podobného tak dejte radu . Nejsem žádný pako , na autě si většinu věcí udělám , ale mám Zafíka 14 dní a před ní jsem se 10 let staral o nesmrtelnýho Nissana Sunny tak se radši ptám , abych na tý svý kočandě něco neposrrr......... :? :roll:

Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Re: V interiéru je cítit benzín

Příspěvek od rychlyradim » 01 dub 2010, 20:13

no co vím tak filtr je u astry :mrgreen: pod spolujezdcem na boku... možná je to stejný..ale to by jsi nepřehlídl...
...a pokud vím, kdyby ti to dobře netěsnilo kolem palivového filtru tak si myslím ani řádně nenastartuješ nebo jo ale hned by ti to chcíplo a benzín by tekl...přeci jen v palivové nádrži je tlak...o tom jsem se osobně přesvědčil když jsem měnil s Darkem :D

benzín je cítit furt aj po zahřátým motoru?

ALF1122

Příspěvek od ALF1122 » 01 dub 2010, 20:21

rychlyradim píše:no co vím tak filtr je u astry :mrgreen: pod spolujezdcem na boku... možná je to stejný..ale to by jsi nepřehlídl...
...a pokud vím, kdyby ti to dobře netěsnilo kolem palivového filtru tak si myslím ani řádně nenastartuješ nebo jo ale hned by ti to chcíplo a benzín by tekl...přeci jen v palivové nádrži je tlak...o tom jsem se osobně přesvědčil když jsem měnil s Darkem :D

benzín je cítit furt aj po zahřátým motoru?
Je to cítit furt , i po zahřátí motoru , je fakt , že při netěsnosti vedení od nádrže by to asi nemělo ty správný tlaky a asi by to nefachčilo jak má , nemohlo by to dělat víčko nádrže ???????????

mexxo

Příspěvek od mexxo » 01 dub 2010, 20:33

Skôr by som tipol odvetrávanie. Popri hlavnej hrubej hadici od viečka do nádrže by mala viesť ešte jedna tenšia. Je v poriadku?

ALF1122

Příspěvek od ALF1122 » 01 dub 2010, 20:45

mexxo píše:Skôr by som tipol odvetrávanie. Popri hlavnej hrubej hadici od viečka do nádrže by mala viesť ešte jedna tenšia. Je v poriadku?
Měl jsem sundanej i plastovej podběh u nádrže a vypadá to suše a v pohodě , zkusím ještě koupit nový víčko nádrže a pak si pod to ještě lehnu a pořádně to skouknu 8) 8)

HonzaL

Příspěvek od HonzaL » 01 dub 2010, 21:09

Jestli máš opravdu Zafiru B, tak ta palivový fitr na potrubí nemá, má ho v nádrži v čerpadle, takhle mi to vysvětlil denny.
Meriva B 1,4T 88kW

ALF1122

Příspěvek od ALF1122 » 02 dub 2010, 16:58

HonzaL píše:Jestli máš opravdu Zafiru B, tak ta palivový fitr na potrubí nemá, má ho v nádrži v čerpadle, takhle mi to vysvětlil denny.
Díky za poznatek , dneska jsem zkusil vyměnit víčko nádrže , tak uvidíme :roll: :wink:

Odpovědět