Pomoc
-
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc
Zdravím kúpil som práve astru G 2.0 16V diesel hatchback r.v 2000 dovezenú z Rakúska. Kamarát čo sa trocha vyzná ju otestoval povedal že je dobrá tak som kúpil. Veľmi som chcel astru G moc sa mi páči. A teraz ju mám. Problém je že ja osobne o autách toho veľa neviem mám vodičák týždeň a neviem ešte čo a ako treba. Treba niečo urobiť nejaké výmeny filtrov alebo oleja alebo môžem rovno jazdiť?Vie mi niekto poradiť?Na čo si mám dávať pozor ako začiatočník?Koľko by stáli tie filtre?[/b]
- Reklama
AHoj, no tak jazdit sa na tom samozrejme da....Ale odporucal by som vymenit hned olej, olejovy filter, vzduchovy filter, pelovy filtej, a rozvody...ja som menil este aj palivovy.....to je zaklad ked kupujes ojazdene auto.....Aj ked mas servisnu knizku....aj tak by som to vsetko pomenil......Bo nikdy nevies ako dlho tam ten olej a vsetko uz je.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
-
- Kontaktovat uživatele:
Ti filtre kolko by to stalo?A tie rozvody to co je vlastne? A loko by to stalo tie filtre ktore su najdolezitejsie? Da sa to zohnat lacnejsie niekde?
Servisnu mam ma nabehanych poctivych 125 000 a vyzera moc pekne mam tam CDR 500 a nema AUX co ma serie lebo mam N95 a ta pracuje ako GPS ale radio nema AUX. Nevies ci FM modulatory maju AUX? A jeden typek mi hovoril ze mam do nafty pridavat nejake aditium alebo take nieco?
Servisnu mam ma nabehanych poctivych 125 000 a vyzera moc pekne mam tam CDR 500 a nema AUX co ma serie lebo mam N95 a ta pracuje ako GPS ale radio nema AUX. Nevies ci FM modulatory maju AUX? A jeden typek mi hovoril ze mam do nafty pridavat nejake aditium alebo take nieco?
HOj...otazok mas hodne...Skus pouzivat funkciu hladat.....Je tu toho pisane az az...
Tak ja mam tiez CDR 500.Aux to nema....a ani ho tam nijako nedorobis.Sam som to skusal.Fm modulator....hmm...neni bohvieco...zvuk onicom.....Jasne...maju aux vstup....vsak o to tam ide....Niektore aj slot na USB alebo SD karty. No tak ja mam 1.4 16V a za filtre co som kupoval...to boli vzduchovy, pelovy, olejovy, a palivovy som dal cca. 1400sk. Olej ma vysiel cca 1200sk. Robota 0sk. Ked si to tu vsetko popozeras, zistis, ze to vsetko zvladnes aj sam...nic to neni
Rozvody..hmm...no ako by som to povedal...To mas hnaci remen, alebo retaz motora.....Ked sa ti to raz dosere...pretrhne...tak je motor dost v prideli.....Odporucam menit pravidelne. TO mas kladky, remen, a vodna pumpa - ktora je dost dolezita....bo sa potom moze zadret.....
Ale ked mas 125000 km tam by si mal mat uz po vymene rozvodou....pozri do knizky.....Malo to byt menene pri 120000. A ked nie....tak rozvody aj s robotou ta vyjdu asi na cca 7000 sk. Ale mozes zato kludne jazdit a nebat sa, ze sa ti roztrhne rozvodovy remen....
Tak ja mam tiez CDR 500.Aux to nema....a ani ho tam nijako nedorobis.Sam som to skusal.Fm modulator....hmm...neni bohvieco...zvuk onicom.....Jasne...maju aux vstup....vsak o to tam ide....Niektore aj slot na USB alebo SD karty. No tak ja mam 1.4 16V a za filtre co som kupoval...to boli vzduchovy, pelovy, olejovy, a palivovy som dal cca. 1400sk. Olej ma vysiel cca 1200sk. Robota 0sk. Ked si to tu vsetko popozeras, zistis, ze to vsetko zvladnes aj sam...nic to neni
Rozvody..hmm...no ako by som to povedal...To mas hnaci remen, alebo retaz motora.....Ked sa ti to raz dosere...pretrhne...tak je motor dost v prideli.....Odporucam menit pravidelne. TO mas kladky, remen, a vodna pumpa - ktora je dost dolezita....bo sa potom moze zadret.....
Ale ked mas 125000 km tam by si mal mat uz po vymene rozvodou....pozri do knizky.....Malo to byt menene pri 120000. A ked nie....tak rozvody aj s robotou ta vyjdu asi na cca 7000 sk. Ale mozes zato kludne jazdit a nebat sa, ze sa ti roztrhne rozvodovy remen....
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Niektorý máte fakt pekne porobené Gecka fakt sa mi pacia napriklad tie angel eyesy a xenony
ak bude moj ehm Silver Dragon (to som prave vymyslel
)posluchat tak mu doprajem. Planujem do jary folie elektrony mam original opel krasne tie menit nebudem cem potahy sedadiel volantu a koberce v style cierna-seda vsetko motiv s drakom a dalej laktovu opierku pedale radicku a rucku to zas v style carbon. Ozaj kluci nemate skusenost s tymi univerzalnymi laktovkami? Lebo sa mi nezda ze stoji tak 1000 sk a je uplne namakana a ta original sunka co sa mi nepaci ale je to original astru stoji 4000 sk. Nemate s tym skusenost a tie potahy sa nekrcia alebo tak? Nevyzera to jak kupene na burze ked sa to nahodi lebo som to nazivo v aute nevydel. Ze by to bolo fakt take univerzalne???

-
- Kontaktovat uživatele:
no to ja zasa v robote nemam ICQ...a jeho webove rozhranie mam blokovane.....No tak cena za Filtre v pohode....
Opierka..no ja ti neviem.....Ja som kupoval auto uz s opierkou..je celkom v pohode...kozenna....ale 4000 za original by som nikdy nedal...popozeraj sa po nejakej schopnej....ale radsej dva krat vsetko pomeraj....aby ti tam naozaj zapasovala........
Opierka..no ja ti neviem.....Ja som kupoval auto uz s opierkou..je celkom v pohode...kozenna....ale 4000 za original by som nikdy nedal...popozeraj sa po nejakej schopnej....ale radsej dva krat vsetko pomeraj....aby ti tam naozaj zapasovala........