Opel Astra G kombi 1.8 16V SPORT - PROSTĚJOV

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Opel Astra G kombi 1.8 16V SPORT - PROSTĚJOV

Příspěvek od Jirka B »

Ahoj Astráci,
mam prosbu - koukam po Astrach a zalibila se mi Opel Astra G kombi 1.8 16V SPORT z PROSTĚJOVa:
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6387105

Na fotkach vypada "super"... ale zname to - realita muze byt sakra jina :D
A ponevadz jsem z Prahy a do Prostejova to nemam "kousek"... tak mam malej dotaz zda by MEZI VÁMI byl/nebyl nekdo z Prostejova (okoli) kdo by mel "Nahodou" cestu kolem a podival se na ni do HANÁ car s.r.o.?

Pokud se nikdo nenajde... nic se nedeje - jinak Vase nazory na tuto krasku klidne sem :wink:

Moc dik a preju hezky pondelni uprseny den,

Jirka
Reklama

ondrazalsky

Příspěvek od ondrazalsky »

krasnej lak, az se skoro nechce verit tem 150tkm. zajimava vybava, rozumna cena (ale myslim ze ta cena celkem odpovida najetym km). jen mi nesedi ten "prvni majitel", kdyz je to dovoz D a auto je na CZ cedulich (odhaduju minimalne 3 roky)... asi je mysleno 1. majitel v CR.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:( bez servisky no nevim to bych radši kouknul do němec na sporty :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

JJ, jak pise Yanek, taky bych se podival radsi do nemec - www.mobile.de uz jedou i cesky takze nebude problem pro ty mene znale germanske mluvy :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hribek
Kontaktovat uživatele:

Re: Opel Astra G kombi 1.8 16V SPORT - PROSTĚJOV

Příspěvek od Hribek »

Jirka B píše:Ahoj Astráci,
mam prosbu - koukam po Astrach a zalibila se mi Opel Astra G kombi 1.8 16V SPORT z PROSTĚJOVa:
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6387105

Na fotkach vypada "super"... ale zname to - realita muze byt sakra jina :D
A ponevadz jsem z Prahy a do Prostejova to nemam "kousek"... tak mam malej dotaz zda by MEZI VÁMI byl/nebyl nekdo z Prostejova (okoli) kdo by mel "Nahodou" cestu kolem a podival se na ni do HANÁ car s.r.o.?

Pokud se nikdo nenajde... nic se nedeje - jinak Vase nazory na tuto krasku klidne sem :wink:

Moc dik a preju hezky pondelni uprseny den,

Jirka
:D tak presně kvuli tété astře jsem si udělal nedávno výlet z ostravy, a byla to škoda projeté nafty, Auto je otlučené ze všech stran, gumy na autě jsou sjeté hodně divně, nevím no ani jsem se tím neprojel, protože naprvní ohledání z venku mě to odradilo. A vidím že cena už taky spadla původně byla tuším 145000. :wink: Když jsem ji viděl poprvé na internetu tak jsem si řekl hned -Super to je to co hledám, ale zklamání bylo velké. A jak tady ostatní píšete že je na pohled moc pěkná tak to opravdu je ale jen na fotkách, realita je jiná, na autě není jedinny díl karoserie na kterém by už nebyla koroze-maskovaná, nebo pořádné škrábance. A s tím prvním majitelem a dovozem z německa nevím no na autě je česká dálniční známka z roku 2007
Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka B »

Hribku, DIK, presne v toto jsem nedoufal :cry: .... ale aspon je jasno!
Skoda, vypadala (na fotkach) hezky :)
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:wink: no tak je to jako se všema autama na fotkách je maj bazarnícy naleštěný nebo ještě mokrý to schová hodně a taky to uměj pěkně nafotit taky hledám kombíka a wiliam taky tak tu asi bude boj o pěknýho kombajna ale my chcem 2.2 dti tak uvidíme co bude pěkný kombíky už sou všechny tady na foru :lol:
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Salám

Příspěvek od Salám »

jj, můžu potvrdit, na ten výlet s Hříbkem jsem jel taky a byli jsme připraveni, že nazpátek už můžem jet v jiném autě a prdlajs. Je to hodně podezřelé auto už na první pohled, na druhý pohled docela vrak. Bohužel je to jediný kombík s 1.8 motorem v bazarech na celé severní moravě..na jiný jsme nenarazili..
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:cry: nejde ani tak o motor jako o výbavu těch v čr je uplně pramálo jedině skusit ještě sk ale nevim žádný stránky sk bazaru když by někdo věděl at nahodí :wink:
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

ja zobar hodim
www.autovia.sk
www.autoalles.sk
www.aaaauto.sk
www.darex.sk
www.autobazar.eu

skuste vyskusat..A preco nepozhanat na mobile.de alebo autoscout.de
a dovliect nieco z nemecka..ja mam tiez astrulu nemčura a spokojnost..
Tak drzim palce..nech sa zadari dobre auto..
Vela stastia :wink:
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Jo jo, jak píšou kluci, najdi si v okruhu tak 300 km od Prahy dvě nebo tři auta v německu a pak si pro něj zajeď. Já to udělal taky tak a ty auta v němcích se se stavem u nás v bazarech nedaj vůbec srovnat, tam koupíš opravdu i od 1 majitele se serviskou a dobrou výbavou, dovezešto po vlastníose a přihlásit to u nás není vůbec žádnej problém :lol: Neboj zvládnul jsem to já, tak to zvládne každej :wink:
Jen bych možná dodal, že bych se raději spoléhal na mobile.de, ty mají aktualizaci webu co 24 hodin, takže auto který si tam najdeš kolem pátý odpoledne, tak v tom bázu bude určitěráno při otevření.
Mobil : 602318645
Odpovědět