Zdravim Vas, tak konecne som sa aj ja dockal svojej astry, je to 1.6 16v 3dv. Je to po starsom panovi takze je to dost zachovale. Ale chcel by som sa na nieco spytat. Ta astra nema hmlovky. A keby som ich chcel musim vymenit cely naraznik ?? Alebo ako to vlastne je ??
no len sa priprav ze si budes muset kupit nový ten spinač s čím sa zapinaju hmlovky....no a kabeláž by si tam tusím mal mat v predpríprave....neviem...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
ja viem aj ten spinac budem musiet kupit, ale som ochotny do toho investovat pretoze tie hmlovky mi tam chybaju a s tymi kablami, myslis ze tam bude ta predpriprava ???
m1lan píše:ja viem aj ten spinac budem musiet kupit, ale som ochotny do toho investovat pretoze tie hmlovky mi tam chybaju a s tymi kablami, myslis ze tam bude ta predpriprava ???
jo ta predpriprava tam bude skoro urcite neboj zkus otevrit kapotu a podivat na levou a pravou stranu dolu jsou tam nachystany kabely naty mlhovky, ty kabely vedou od kabelaze ze svetel.
m1lan píše:ja viem aj ten spinac budem musiet kupit, ale som ochotny do toho investovat pretoze tie hmlovky mi tam chybaju a s tymi kablami, myslis ze tam bude ta predpriprava ???