Hojte.
Sem si pročítal celkem obsáhlé rady o kupované ojetině, ale dost poučné. U mě fše ok. Ale jedno z toho sem u sebe (mé Astrule:) objevil - praskliny na zad. nárazníku- v levém rohu. Nevíte nekdo, čeho to, proč to?? Doufám, že to k...a nebylo buchlé
Díky za radu.
kulda píše:Hojte.
Sem si pročítal celkem obsáhlé rady o kupované ojetině, ale dost poučné. U mě fše ok. Ale jedno z toho sem u sebe (mé Astrule:) objevil - praskliny na zad. nárazníku- v levém rohu. Nevíte nekdo, čeho to, proč to?? Doufám, že to k...a nebylo buchlé
Díky za radu.
no prostě se stim někdo opřel o něco ale ne jako že by to bylo bouraný ale třeba při couvání...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No to je rychlost. Vy snad sedite na tom complu imrvere. Tak to jo, asi to nejaka zena Neodhadla. Vdaka. A tak mi jeste Vojto porad, jak sem se te onehda ptal s tou netesnosti lampy. Fakt tam byla spatne nasazena guma u zarovky - hura, usetrim! Ma byt ten vnitrni krouzek gumy uvnitr licu nebo pres nej? Chapes dotaz?
Nevadi. TAk to vysvetlim tobe. Velmi zapeklity problem ani nemuzu spat. Mlzilo se svetlo, nevedel sem, chodil, zoufaly, silikonoval, bez radny...Az tudle rada - tesneni kolem zarovky H7. Nasadil a ted nevim, jestli mensi krouzek ma zustat pres nebo napechovat kolem patice zarovky. Uf.
kulda píše:Nevadi. TAk to vysvetlim tobe. Velmi zapeklity problem ani nemuzu spat. Mlzilo se svetlo, nevedel sem, chodil, zoufaly, silikonoval, bez radny...Az tudle rada - tesneni kolem zarovky H7. Nasadil a ted nevim, jestli mensi krouzek ma zustat pres nebo napechovat kolem patice zarovky. Uf.
ježiš tak to taky nevim jak to tam má přesně bejt ale podivej se na druhý světlo, ale co vim tak se to nikam nepěchuje ale jenom přetáhne přes
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz