Opel Astra G 3dve.

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Opel Astra G 3dve.

Příspěvek od m1lan »

Zdravim, chcel by som sa spytat, hlavne majitelov 3dverovych Astier ake skusenosti s nimi maju hlavnme co sa tyka neustaleho narbania s prednymi sedackami ked nastupuje niekto dozadu. Nemate ich opotrebovane ? Nevrzgaju vam ? Nieco mi o nich napiste :wink:
Reklama

Princ William

Re: Opel Astra G 3dve.

Příspěvek od Princ William »

m1lan píše:Zdravim, chcel by som sa spytat, hlavne majitelov 3dverovych Astier ake skusenosti s nimi maju hlavnme co sa tyka neustaleho narbania s prednymi sedackami ked nastupuje niekto dozadu. Nemate ich opotrebovane ? Nevrzgaju vam ? Nieco mi o nich napiste :wink:
jedine co bych asi tomuto mechanismu vytknul je casto nefunkcni posuv dopredu se sklopenim. musis sklopit a standartnim zpusobem posunout dopredu.....je to proste na heslo nekdy to jde jindy zase ne :cry:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Zigi píše:Jardo, já vždycky když potáhnu ten kolík na sklopení sedačky a držím ho pořád, tak jde i posunout sedačka, ale pokud ho jen potáhnu a pustím, jde jen sklopit,ale nejde posunout dopředu...
hele ja to resit uz nebudu....pristi tejden ma holka utrum jde se vystavit do bazaru :!: ale zkusim to mozna ze jsem tak blbej ze jsem jeste na to neprisel :!: :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Odpovědět