Myslite ze jsem udělal dobrou koupi???
Já ti řeknu , že v Octávce před faceliftem si vzadu fakt nesedneš (jen moje zkušenost)ondrazalsky píše:kurnik nevim coporad mate s tim uzasnym prostorem pro nohy vzadu v astre... nemam tedy moc s cim porovnavat, ale merim jen lehounce pres 180 a za mne uz si nikdo poradne nesedne...
jinak mas kombi nebo hb? protoze jestli jsi zvazoval 206sw, tak ma (i kdyz se snazi tvarit kako kombi) v kufru cca srovnatelny prostor jako astra hb, ale astra kombi je nekde uplne jinde.
napodobne - mam 182 a HB. Kamos co si poprve do Oplika sednul se podivoval jak ma hodne mista na nohy.Defender píše:No tak ja mam HB, merim 186 a troufam si tvrdit, ze sedim za volantem temer na doporucenych vzdalenostech, sedacka sundana az na zem a sam si pohodlne za sebe sednu. Jasne ze pokud je nekdo zvykli lezet za volantem jak ve formuli, tak toho mista bude min, ale znamej co ma ochcavku 1, tak po tom co si za mne sedl rikal, ze je tam vic mista nez u nej, takze nevim, no podle mne mista dost pro 4 lidi.
Jakej motor jestli se můžu optat ?GibonArt píše:Mam HB ... a je to ok... dokonce mi zatim neblika ani zadna kontrolkato je dobry znameni... znamy ma merivu 2005 a vcera se mu potkal motor... mel to v servisu ale vysrali se mu na rozvody a ma ted motor v riti... 40tis oprava... tak udal servisaky a bude se to resit soudne
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |