Našla jsem si následující:
1) 1,6 16V 74 kW, rv 2000, červená, najeto necelých 169 tisíc km, servisní knížka i první majitel, 3 dveřový. Výbava: centrál, ABS, alu kola, klimatizace, rádio, posilovač řízení, okna v elektrice, defend-lock, 4 x airbag, el. zrcátka, stavitelný volant, mlhovky, immobiliser, servisní kniha, laděný výfuk - cena 84990,-
2) 1,8i 16V COMFORT 92 kW, rv 99, červená najeto 162 tisíc km, servisní knížka i první majitel, dovoz z Německa, 5 dveřový. Výbava: 4 x airbag; ABS; CD přehrávač; centrál dálkový; centrální zamykání; dělená zadní sedadla; el. přední okna; imobilizér; Klimatizace; manuální převodovka; mlhovky; multifunkční volant; nastavitelný volant; originál autorádio; otáčkoměr; posilovač řízení; tónovaná skla; výškově nastavitelné sedadlo řidiče; prostiskluzový systém TCC - cena 89900,-
Jsou dané ceny v poměru k výbavě reálné nebo mám hledat nějakou boudu? Které z těchto dvou aut byste mi spíše doporučili? Auto bude 2x týdně jezdit trasu 280 km (rakovník-brno); chceme ho na dobu 2, max. 4 let.
Případně jestli máte dobrou i špatnou zkušenost s prodejci v okolí Brna. Uvítám jakoukoli radu co se týče nákupu tohoto auta, do kterého jsem se dneska zamilovala (před nosem mi prodali nádhernou červenou astru 98, 160 tisic, 75000,-