Poraďte prosím s výběrem - koupeno.

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
Zralok

Příspěvek od Zralok »

Černou fakt ne já bych ji ještě možná se skřípěním zubů překousl ale manželka mi černé auto vysloveně zakázala. I bílou povolila ale černou ne.
Reklama

glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo »

Zralok píše:VP44 znám a už v tomto tématu jsem ho probíral a taky už jsem psal proč diesel. Tahle konkrétní Astra je rok výroby 2004 a to se snad zlepšilo, ale riziko samozřejmě je. Jinak já se rozhoduji stále a pořád rozhodnutý nejsem. Pro nové mluví to že je to nové a je v záruce a mínus je cena a samozřejmě obrovský pád ceny hned po nákupu, navíc bych si musel půjčovat a taky tam nedostanu všechnu výbavu co bych chtěl. Pro ojetinu je zase plus cena protože bych si nemusel půjčovat nebo jen minimum, lepší výbava a mínus je to že není v záruce, neznám historii a u 2,0DTi taky to čerpadlo. Ale zase i když by odešlo čerpadlo tak mne to cenově vyjde lépe než nové auto. Fakt nevím. Už se rozhoduji hrozně dlouho a pořád to nemůžu rozlousknout. Ta z toho inzerátu je v RT toraxu (což je dealer koncernu a asi to vzal na protiúčet) v Ostravě což mám po cestě z práce tak se tam aspoň mrknu a zjistím jaká cenová dohoda jak píšou v inzerátu by byla možná. A ta astra krom jiného má u mne ještě jedno malinké bezvýznamné plus - moc se mi líbí číslo na RZ. :D To nové ale stále nezavrhuji.

P.S. Jak koukám tak jsi z Korňi - odtud byla mooooc pěkná holka co jsem s ní pařil před lety na chmelu.
Ahoj.Ano som s Korne.Je to asi 10km od hranic smerom na Ostravu a do ostravy to mam tak 60km.Nespomenieš si na meno tej holky?Inak na mojom ostrove sú len pekné holky 8).Som zvedavý čo to bude keď sa rozhodneš.Určite pridaj potom fotky.Ahoj
Zralok

Příspěvek od Zralok »

Jmenovala se Mária a příjmení si nevzpomínám a jinak jsem v Korni byl párkrát na houby. Neměl jsem ale od ní adresu ani telefon tak jsem se ani za ní nemohl stavit. A i když jsem s ní na tom chmelu nic neměl tak na ni moc rád vzpomínám. Je to už ale 16 let.
Zralok

Příspěvek od Zralok »

Zigi píše:Zralok: tady jeden nabízí černou 2.2DTi 5dv. za 120t, proč ji nevezmeš?

Je zde
A našel jsem téma kde se ti 150 za tu Astru zdálo moc tak proč ji za těch 120 nevezmeš???
Zralok

Příspěvek od Zralok »

Tak jsem se bavil s manželkou a černou barvu povolila, takže o té astře co doporučil Zigi uvažuji. Je to ale pro mne z ruky tak bych měl velkou prosbu na kluky z Prahy jestli by mi ji mohl někdo kdo se vyzná zkouknout ať tam nejedu zbytečně.
Zralok

Příspěvek od Zralok »

Tak Astra co mi radil Zigi je v (nechci psát kde) takže se hledá dále. A stále žije možnost že půjdu do nového tak také možnost že půjdu do ojetiny max. 5 let staré. Motor bych preferoval diesel ale benzín taky přežiji. Pokud bude někdo o něčem dobrém vědět tak šup sem s tím. Musí to ale být 5dv. nebo kombi a pokud možno co nejlepší výbava.
Zralok

Příspěvek od Zralok »

Tak auto stále nemám a jak tak hledám narazil jsem na tohle Fotky tu nejsou podle popisu ale vypadá dobře jen mi cena přijde dost vysoko. Myslíte že pokud by i ve skutečnosti odpovídala ta Astra popisu tak je ta cena odpovídající? A teď mne tak napadá jestli to není náhodou Astra H.
Naposledy upravil(a) Zralok dne 20 říj 2008, 11:51, celkem upraveno 1 x.
Zralok

Příspěvek od Zralok »

Mám zápal plic :cry: Editoval jsem ještě předchozí příspěvek jestli to není náhodou Astra H. Protože Astru G s palubním PC a Tempomatem jsem v benzínu ještě neviděl. Vždy to byly diesly 2,0 nebo 2,2.
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Zralok píše:Mám zápal plic :cry: Editoval jsem ještě předchozí příspěvek jestli to není náhodou Astra H. Protože Astru G s palubním PC a Tempomatem jsem v benzínu ještě neviděl. Vždy to byly diesly 2,0 nebo 2,2.
asi ne podle mě měla astra H už 1.6-16V se 77kw a tedy 105PS 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Zralok

Příspěvek od Zralok »

OK já to tu myslím četl že to u motorů Z kromě Twinportů jde ale ještě jsem nikdy 1,6 s tempomatem neviděl. Ale asi to opravdu spíš bude G.
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

Zralok píše:Tak auto stále nemám a jak tak hledám narazil jsem na tohle Fotky tu nejsou podle popisu ale vypadá dobře jen mi cena přijde dost vysoko. Myslíte že pokud by i ve skutečnosti odpovídala ta Astra popisu tak je ta cena odpovídající? A teď mne tak napadá jestli to není náhodou Astra H.
Háčko to není 1.6 se dělají s výkonem 77 kw a 85 kw ... 8)
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Tempomat muze mit jakakoliv astra, nevim cemu se divite, akorat je to "trosku" drazsi sranda no.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zralok

Příspěvek od Zralok »

Tak už jsou u toho inzerátu fotky. Vím že fotky nemusí znamenat nic ale můžete na to mrknout jsetli už z fotek nebude patrný nějaký problém.

Viz zde
svantner3

Příspěvek od svantner3 »

Jestli ti můžu poradit do Astry nechoď , až jí budeš chtít prodat tak budeš mít velký problém , nemluvím o cenách ND a poruchovosti , bacha na to Aster je jak sra..k , každý normální člověk se ji rád zbaví , doporučuji koncern , nejlépe Škoda , servis má na každém rohu a ND za super ceny
LPG INTERFACE
dimi

Příspěvek od dimi »

Co je to za blbost? Já mám astru a poruchová neni a embéčka se taky pěkně sejří. A hlavně si můžeš bejt jistej, že ti jí někdo ukradne a budeš chodit pěšky. Koncernový auta umí krást malý kluci.
Odpovědět