PS: Muj servisak, mi nabizel, ze mi sezene oktavku, ale cena byla o par desitek tisic drazsi jenze i o par let starsi a jeste tuknuta. Rekl jsem, ze si neco sezenu sam a za rok jsem ho videli jen jednou kvuli prkotine

Mňa tiež všetci od Astry odhovárali, ale nikto z nich ju nikdy nemal. Naopak, Tí čo ju majú, alebo mali boli spokojný. Ja neviem posúdiť aká je Astra v porovnaní s inými autami, lebo je naše prvé auto. Nemáme s ňou problémy, dokonca máme motor X16XEL ktorý je „preslávený“ spotrebou oleja, ale ten náš je v pohode. Konečné rozhodnutie musíš urobiť sám, bude to Tvoje auto, nie bratove. Spotrebu si môžeš porovnať na internete s akýmkoľvek iným autom. Tak isto problémy ktoré sa tu riešia sú na 90% tie isté ako nájdeš aj napr. na http://www.renault-megane.cz/ .CoolXman píše:Tak jsem si vytipoval par kusu Aster skoro vsechny Caravan, kolem 110-115 tis. Libi se mi, najeto vsechno kolem 100tis.km. Ale ted kdyz uz jsem byl skoro rozhodnutej do neceho jit, tak me okoli od toho zrazuje nebo lepe receno od Astry G. Dle zkusenosti se sluzebnima Astrama v jedny cesky firme, kde tvrdili ze moc zerou, ze jezdeni je takovy "gumovy" a neni to nic moc, atd....tak teda nevim. Maximalne ze Vectra B, ale tu jsem zkousel, Astru bohuzel ne, takze nemuzu porovnat jak jiny to je proti Vectre (tu jsem zkousel v Caravanu 2,0DTI kombi a sedan 2,0i a pravda ze to dost zralo). Ale fakt nevim, me se Astra porad libi, ale jestli mam jit proti vuli i brachy treba, kterej je zarytej koncernista VW. Me treba doporucil radsi Passata B5, ale za to dam 150, diesel bude vybehanej, pak se to krade taky, fakt teda nevim.![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |