Koupě Astry z AAA
Kdyby autobazar nic na tom nemel, nebo mel malo, tak to delat nebudu a skonci svoji pusobnost v prodeji aut.
Kdyby jste tam mel nekdo okolo toho bazaru tak se tam skaknete kouknout jestli tam vubec stoji
Kdyby jste tam mel nekdo okolo toho bazaru tak se tam skaknete kouknout jestli tam vubec stoji
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Reklama
Tak jsem tam volal, Astra tam prý je a mám se přijet podívat, nejlépe dneska. No nejedu... Ale je težké najít jinou Astru s takovou výbavou za cca 140 000 a méně. Ona je koupě auta obecně loterie asi. Já mám v merku ještě Mégana, ale musel bych těch 120000 dosplácet. Astra H je ještě moc drahá...chjo...nebo budu ještě šetřit a počkám po zimě...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V nemecku je podobnej aut stovky 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám Astru z AAA. Byl jsem se na ní podívat se svým mechanikem, měl to na rampě prolezl kde se co dalo, tak jak to normálně dělá a výsledek bylo to, že jsem si jej koupil. Auto, které nemá nic, co by se dalo vytknout. Pravda, musel jsem měnit brzdy a mám jej poškrábané, ale to jsou věci,které jsou jako spotřební zboží a opotřebovávají se a pak práce jednoho starého, debilního, závistivého souseda.... Auto mám rád a jsem rád že jsem si je koupil.
Ale abych nebyl tak moc nadšený, v jiném vláknu by se to možná hodilo více, ale ten den tam přijela žena a německa, češka, ale žije tam, do Ostravy, pro Superba a oni jí ho prodali, i když jej měla rezervovaný. Tak tam lítali kolem ní všichni, co tam měli ten den šichtu. Ale pozdě. No, smůla.
A ještě k AAA. Nevěřte, že máte auto do hodiny, já tam byl asi 6hodin, než jsem s ním odjel. Ale je zase moje..
Ale abych nebyl tak moc nadšený, v jiném vláknu by se to možná hodilo více, ale ten den tam přijela žena a německa, češka, ale žije tam, do Ostravy, pro Superba a oni jí ho prodali, i když jej měla rezervovaný. Tak tam lítali kolem ní všichni, co tam měli ten den šichtu. Ale pozdě. No, smůla.
A ještě k AAA. Nevěřte, že máte auto do hodiny, já tam byl asi 6hodin, než jsem s ním odjel. Ale je zase moje..

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to slyším furt. Podruhé už tam nepůjdu, tolik štěstí bych asi neměl. Příští auto si nechám dovézt z Německa. Asi od Cobeina, ale on to ještě neví...
Ale zase tak brzy to nebude. Až za dlouho....

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
a ted mi řekni co je teda špatně na mý astře že se neprodala do měsícemilosh píše:Ja vzdy kazdy auto prodal clovickovi ne bazaru, to je lepsi myslim si. Cena byla VZDY lepsi nez by mi dali v bazaru a prodano jsem mel max. za mesic
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
podle toho by se teda vůbec neprodávaly oktávky v tedeičku a to se mi teda nezdá, nemluvě o tom že za oktávku rv 2003 s dieslem 74 kw, xenonama a klimatronikem dáš mnohem víc než 120tis a nalítáno bude mít takyJocker píše:Já bych věděl, nafta dražší než benzín, velke povinné ručení, a myslim si i že ty kilometry (ale tohle je na jinou debatu)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vojto tva astra je supr, ale vsichni vime ze jelimani si proste mysli ze skodovky jsou nej a proto se dobre prodavaj, moc lidem nevysvetlis ze oplici za stejny prachy udelaj mnohem vetsi sluzbu, ale ten dyzl v dnesni dobe asi taky nebude plus pri prodeji. a 3D to samy.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak třídvéřáka si koupí většinou jen mladas a málokterej má 120 na káru takže se % kupců zmenšuje, když už má ty prachy tak mladejm nafta zrovna nevoní a chce benzínak...mlady ručení i řešej(nemaj bonusy) takže šahne radši po 1,6 16V bo 1,8 a tímto krokem zase pár % kupců ubylo...další věc, že o dízlu v oplu se nemluví zrovna dobře...no a naposled ty kilometry,je to sice normální, ale každej šáhne radši po astře co má 120 atd =% možnejch kupců je tedy dost malý... možná kdyby si tam nechal ty 17" kola tak by se to mladejm lepší prodávaloVojta píše:a ted mi řekni co je teda špatně na mý astře že se neprodala do měsíce
navíc ted je blbá doba a lidi radši koupí na jaře...
když to vidim tak sem rád, že sem prodal
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
- Luboš X17DTL
a ted mi řekni co je teda špatně na mý astře že se neprodala do měsíce[/quote]
Nafoukni ho na kombajna a za 5 hodin jsem u tebe.
Nafoukni ho na kombajna a za 5 hodin jsem u tebe.

Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Myslím že svoju úlohu zohralo aj to že je trojdverová.Vojta píše: a ted mi řekni co je teda špatně na mý astře že se neprodala do měsíce
Inak s tými fiktívnymi ponukami mám aj ja skúsenosti. Nie síce s AAA ale s AutoAles. Keď si všimnete majú stále tie isté inzeráty v ponukách, voláš tam, áno auto je tu, prídite, prídeš tam, a auta nikde, nasleduje klasická odpoveď že auto hneď ráno odišlo, ale to netušili že som tam bol už pred tým ako otvorili a žiadne auto neodišlo, alebo nespĺňa popisovanú výbavu, kilometre, alebo nie je ešte prihlásené na SK a podobne. A najviac ťa naštve keď to máš poriadne od ruky, si celý premrznutý, celý deň v prdeli a to hlavne v prípade kedy máš viac ponúk a rozhodol si sa nesprávne. Dobré auto za dobrý peniaz sa predá okamžite. Toť moje skúsenosti s kúpou áut.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL