info ohladne kúpy G-čka

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

diky moc, ale ide o to, ze to auto dobre uz poznám...jazdím na nom vyse 4 mesiace.Ako ide uplne super nič tam neklepe, len ten termostat tam treba vymenit....A este som zabudol..neni to dovoz...je to kupované na Slovensku. A si myslím ze za tu cenu nič podobneho tuna nekupim.....Ono to auto sice je na predaj v jednom bazare, ale tam je cena 135000.
Reklama

green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green »

jako za 80litrů je to hodně dobrá cena a když už to máš takhle omrknutý a zajetý, tak být tebou, tak neváhám...
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

heh...:) Diky moc....zajtra to beru.A uz sa tesím ako začnem vsetko v tom aute vymienat..... :lol:
Dragonny#16

Příspěvek od Dragonny#16 »

green píše:jako za 80litrů je to hodně dobrá cena a když už to máš takhle omrknutý a zajetý, tak být tebou, tak neváhám...
Mno ja nejak nevim covece, 80 litru slovenskejch, to v ceskejch klesne jeste o hodne niz a to se mi nejak nezda ... Aby to nebyla nejaka corka nebo auto, kterym dotycnej nekde ruci a nelitoval jsi ... Ta cena mi prijde moc nizko.
::: Opel Astra Coupe 2.2i Bertone Edition :::
::: Opel Astra H Caravan Z19DTH
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

eee, toho sa moc nebojím...sak idem s tým na THG.....na preverenie....kvoli lepsiemu spánku....no a az potom sa to bude prepisovat.....
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Nojo no, má to někdo štěstí na koupi, dobrá cena (cca. 64t Kč) a ještě ho skoro půl roku před koupí testuje :D Pokud tak dobře znáš prodávajícího tak ať slouží k užitku a radosti :lol: .
Mobil : 602318645
Dragonny#16

langdon2 píše:eee, toho sa moc nebojím...sak idem s tým na THG.....na preverenie....kvoli lepsiemu spánku....no a az potom sa to bude prepisovat.....
Nevim nooo, cena 60000 kc za to auto mi prijde prilis nizka na to aby bylo vse v poradku ...
Dragonny#16

langdon2 píše:eee, toho sa moc nebojím...sak idem s tým na THG.....na preverenie....kvoli lepsiemu spánku....no a az potom sa to bude prepisovat.....
Nevim nooo, cena 60000 kc za to auto mi prijde prilis nizka na to aby bylo vse v poradku ...
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Diky moc...vázne dik za komentáre...Dufam ze tu nájde vela odpovedí ohladne Astruly.... :D
A zrazy asi na Slovensku nerobíte....hmm?
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Dragonny#16 píše:

sak to je 80000Sk, no ale to preto bo som si tu cenu doslova vydupal...normálne v bazáre je za 135000sk.
Dragonny#16

langdon2 píše:
Dragonny#16 píše:

sak to je 80000Sk, no ale to preto bo som si tu cenu doslova vydupal...normálne v bazáre je za 135000sk.
Jak myslis, ale sleva 55000sk z trucu se mi proste zda moc vysoka:-) Aby to nebylo jen na oko ... Ale jestli ji koupis, tak preju hodne stesti s autickem a co nejmene oprav a problemu.
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

200 tkm neni až zas tak hrozný, pokud jsou poctivý a doložený. Možná je ten motor na tom líp než nákej co má 150 tkm a jezdilo s nim prase. Znám pár aut jako třeba feldy, okty, fáva atd. co maj přes 300 tkm a jezděj v klidu,teda až na to fávo :D . Ale to je českej národ, málo km= vyhodnej kup.
Já sám mám na autě 183 tkm, z toho je 176 najetejch na krásnejch Švýcarskejch silnicích a hlavně v zemích jako je Švýcarsko se na autech nešetří se servisem atd. , ne jako v čr jezdit dokad to jde :wink: , podle mě na km zas až tak nezáleží a spíš záleží na stavu auta.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green »

Leo píše:200 tkm neni až zas tak hrozný, pokud jsou poctivý a doložený. Možná je ten motor na tom líp než nákej co má 150 tkm a jezdilo s nim prase... ...podle mě na km zas až tak nezáleží a spíš záleží na stavu auta.
...má pravdu, předsedo...!!! :lol:
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
palix

Příspěvek od palix »

Dobrá Astra podľa mňa stojí na lovensku tak od 150 000 Sk ;). Páčilo sa mi, že je tu názor - jedine Astra ;).
Dnes som opäť po dlhšej dobe riadil firemný Seat Ibiza r.v. cca 2003-2004. Najazdené cca 71 000 km. Otras ;). Oproti mojej Astričke (1600 km) je to kopa šrotu. Jasne, že sa s tým nikto nemazná, ale aj tak. To auto je vo vnútri malé, zle sa mi v ňom sedí - odkedy poznám Astru, palubná je taká divná, dvere sa otvárajú nejako čudne, volant má horšie tvarovaný veniec a posilňovač riadenia je tuhší, ako na Astre. Ani rýchlosti nezapadajú lepšie.
Máme aj Peugeot 307 2,0 HDI. Riadenie - podľa mňa oveľa horšie, ako Astra ...;). Niežeby som bol zaťažený na Astry, ale asi som :D ...
Ináč veľa ľudí, čo ani poriadne nesedelo v Opli na nich nadáva, ale ja čo poznám majiteľov Oplov (Astra, Zafira, Corsa) - sú s nimi spokojný.
Takže kúpa Astry je podľa mňa rozumné riešenie - dosť veľké, pohodlné - vodič má miesto aj na kolená (nezavadzia mu stredový panel - ja mám 182cm), príjemné ovládanie (nevynaložíte veľkú silu na stlačenie spojky, otočenie volantu). Zatiaľ nemám Astre čo vytknúť - uvidíme v budúcnosti.
Prajem pekný deň a dobrú kúpu Astričky ;)
PS: Keď mi niekto povie, že je napr Peugeot lepší ako Astra, tak nech si pozrie štatistiky poruchovosti. Aj keď je možno Opel najhoršia nemecká značka, aj tak je lepšia ako francúzi, španieli... Veď keď nemci robia značky, ako Porsche, Audi, Mercedes, BMW, ... (VW).. Tak medzi takými značkami môže znamenať byť najhorší = byť lepší, ako ktorákoľvek iná značka. Veď teoreticky, keď v ČR sa vyrába napr Škoda, tak ktorá česká značka je lepšia, alebo horšia (berme osobné autá)?
A čo iné kúpiť? Máme tu rôzne značky - Suzuki, Peugeot, Renault, Daewoo-Chevrolet, Škoda, Hyunday, KIA, Ford... Ktoá je lepšia, ktorá horšia? Je to vec pohľadu, ale podľa mňa z vymenovaných je veľa horších, niektoré porovnateľné, asi žiadna lepšia. Výsledok? Opel = normálne auto - mne sa páči - mám ho, dúfam, že práve moje bude spoľahlivé ;)
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

jj, len Opel....nič iného.....Sak aj sestru som teraz ukecal na Corsu.....:) Tak si ide teraz zobrat 1.2 16V .Jej to uplne stačí...na to ze to niekde mozno rozbije...:D Ináč autíčko uz je moje...a super....nič mu neni.....Ide ako hodinky...:) Som vrchovate spokojný......
Odpovědět