Koupit auto v Čechách nebo v Německu?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další

Kde koupit ojete auto?

V Cechach
6
26%
V Nemecku
17
74%

Celkem hlasů: 23

COBEIN

Re: Koupit auto v Čechách nebo v Německu?

Příspěvek od COBEIN »

Ahoj ASTR8CI a kamarádi, mnozí z vás kteří mě znají ještě z dob kdy jsem jezdil odtahovkou na sedm aut ví že jsem byl ve světě (Říši) skoro pořád, a přiznám se že i já umím stáčet ujeté Km u auta. DOKONCE jsem s kamarádem soutěžil kdo to ve stejných autech (HONDA ACORD) stočí dřív KM.Ano byla a je stále ta doba kdy prodejce na ohmataný volant nechá za pár stovek ušít kožený potah, potom vymění použité pedály (ty gumy) a nechá auto stočit, vyčistit a auto prodává s vysokým ziskem. Dělal jsem dovoz ojetin cca 12let, a trochu ty fígly znám. Pokud chcete opravdu bezproblémové auto, tak si pro něj zajeďte do Říše nebo lépe až do Švýcarska.
Tam jsou auta úplně nejlepší. Švýcaři jsou bohatý národ, auta často obměňují a ta výbava- jedna báseň! Vyvaroval bych se kupovat auto v Italii a Rakousku. V Italii se sice silnice nesolí, ale taky se tam mění olej v motoru až když tam není ani kapka! Rakušák když nemá za autem tažné a potřebuje převézt hnůj tak otevře kufr a hází ty sračky tam. Viděl jsem to na vlastní bulvy! Auta dovezená z Holandska jsou zase SOCIÁLNĚ vybavené, tam se platí pojištění auta z prodejní ceny nového auta a tak si holanďan koupí sociálku aby neplatil velkou pojistku. Auta jsem dlouho vozil, a tak o nich něco vím. Já kdybych si kupoval nové (ojeté) auto, tak první má cesta bude do CH, SRN. Na české autobazary a auta stočené bych se s prominutím mohl VYSRAT! To si raději koupím dobré kolo. 8)
ASTRA LA VISTA
Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 »

proto mám auto z itálie a z českýho bazaru :D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
pejee

Příspěvek od pejee »

Mám taky z Itálie.. zatím to jezdí :D
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
HonzP

Příspěvek od HonzP »

Ale tady se pořád berou sázky do loterie, když je problém, chci mít seriózního partnera k jednání, to není bazar, který je někde co měsíc jinej provozovatel..

Romank - jasně, že dovozce si řekne o peníze. Když Tě požádám, jestli se mnou budeš objíždět bazary, taky to nebude zadarmo. A když je fér dovozce aut, vždycky se lidsky domluvíme, proto jdu za prověřeným člověkem a ne náhodně do bazaru s Fandou mechanikem. Proto preferuju někoho, kdo mi dá i na ojetinu záruku.

Takže někdo s dobrými referencemi, nějakou historíí a o tom to je, všude jsou dobrý a špatný kusy, záleží na jednání prodejce.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Z Německa už NIKDY.
Vyplatí se buď nový auto ve specifický výbavě nebo drahý auto.
Aby bylo auto slušný a neprodával ho Abdul Abdaláh, Vasil nebo Jacek... Tak to buď nejde nebo bude dražší než tady.
Vyplatí se, když narazíš na lacinej kousek od soukromýho prodejce (ale stejně tě předběhne milion Bulharů, Rumunů, Polaků... který nedělaj celej den nic jinýho, než sledujou nově přidaný auta) nebo máš někoho známýho v leasingovce a kupuješ ukončenej leasing/fleet.

Shrnuto - v Německu jsou auta dražší než tady. Ne o moc, ale jsou. Lacinější bude jen tehdy, když mu něco bude nebo bude mít najeto půl milionu. Největší s*aní byly převozky, přihlášení, čistopis, dovozová technická... Najednou máš k ceně dalších +7000 Kč. Vlastně za nic.

Zlatý český končiny a přihlášení 800+300...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
COBEIN

Příspěvek od COBEIN »

manli2 píše:proto mám auto z itálie a z českýho bazaru :D

HODNĚ ŠTĚSTÍ přeje Cobein :)
ASTRA LA VISTA
manli2

Příspěvek od manli2 »

v pohodě za 2,5 roku a a 70 000 km sem v tom na servisu za 8000 :D když nebudem počítat spotřební věci jako desky olej gumy gumy gumy atd......:D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Odpovědět