Opel astra g, 1,6 16V 3dv

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
ála
Kontaktovat uživatele:

Re: Opel astra g, 1,6 16V 3dv

Příspěvek od ála »

nj tak kdyz to pak uz nekdo servisuje stoceny... u koncernu, dyz maji servisku a je to z rise, tak to v kazdem servisu zjisti, pac to maji propojeny... na to cebii nepotrebujes, ale kolikrat ti i tohle pomuze, at se tomu budes pousmivat, jak budes chtit
Reklama

Miichaal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miichaal »

kubesmaurer píše:okna se strhnou kdyžtak..je moc pěkná(pak že se obdelnik v narazniku nehodi k astře)..pokdu bude ok ber hned a kup dozadu pořádný nárazník aby to lasilo jako celek

nehodí :D (nebo prostě mě se to nelíbí) ...ona ta éra velkejch tuning nárazníku a ještě větších křídel je už dávno u konce....dneska už se dávaj kola,skládá se to k zemi a laděj detaily

sry za OT
punk.er

Příspěvek od punk.er »

Ahoj,
tak koupe probehl, uz s ni mam najezdenejch par stovek km. Vsechno je super, folie strzeny, vymeneny oleje atd.

Jeste musim poslat display sem http://www.pepas.cz/projekty/opravy-mid-astra-g/ (pokud to jeste plati? vy to urcite vite :P)

a jeste me trapi, ze mi na display sviti po nastartovani BRAKE LIGHT CRACK a pritom vsechny brzdovy svetla sviti... nevite cim to? a co s tim?

btw: to je posledni muj dotaz do tohodle vlakna, kdyz budu jeste neco chtit/potrebovat nebo se jen pochlubit tak si zalozim svoje vlakno :)
Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL »

Po prvním sešlápnutí by měla hláška zmizet. Jde tuším o kontrolu brzdových světel.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek »

Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

to je právě to lidi už jsou jen s dobou pak je to všecko na jedno brdno,nudaaa...crack? jak to muže poznat že to prasklo...ale mě se zdá že někdy chyby zustanou,...založ téma a dej fotky :wink:
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun »

Ten displej musí mít opravdu dost, když z check vydedukoval crack :-)
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Odpovědět