Jedna astra na predaj

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
Sroap

Jedna astra na predaj

Příspěvek od Sroap »

http://www.autovia.sk/autobazar/OPEL-As ... eum-524748

celkom sa mi paci, len by som musel na nu skocit pozriet, v akom je stave. Nieje nafoteny ani interier, takze tazko posudit z foto. Tie podlozky z kolies by sli hned dole, lebo sa mi to nepaci az tak, ked prehnane trcia kolesa. Co by sme mi odporucili, ist na nu pozriet, alebo radsej kupit astru v serri? A co hovorite na cenu? Ma na tom DE znacky, tak 150tis. km nieje myslim az tak vela.
Naposledy upravil(a) Sroap dne 15 zář 2008, 18:10, celkem upraveno 1 x.
Reklama

Martin22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin22 »

vzhledove je moc hezka 8)
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

cena se mi zdá vysoká i na přepočet, výbava nic moc...2x el. okna je málo, navíc auto bude tvrdé,vypadá, že to má moc snížený,motor 1,6 je nuda(když už tak koukej po 1,8), pokud chceš astru 5dv tak ber nakou seriovku, pokud chces neco sportovního tak se astře vyhni obloukem :D
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Sroap

Příspěvek od Sroap »

A co tato ?
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

ta jak koukám nemá zas klimu, auto bez klimy je v týhle době celkem bezcenný,lidi si zvykli na nakej standart a ten chtěj.
Ač se říká, že se v DE nestáčí tak tydle km se mi nezdaj,ale můžu se mejlit...
Nevim jak ve slovensku,ale v čr je aster jak hub po dešti a proto bych koukal v rodné zemi a pídil se po stavu vozidla atd...
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
santik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od santik »

Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Odpovědět