Nové auto ze Slovenska !!
Nové auto ze Slovenska !!
Nevíte jak je to kdybych si chtěl koupit nové auto na Slovenska?
Co vše mi čeká abych auto mohl po vlastní ose dopravit domů a přihlásit??
Co vše mi čeká abych auto mohl po vlastní ose dopravit domů a přihlásit??
Naposledy upravil(a) Stand dne 06 kvě 2008, 08:38, celkem upraveno 2 x.
Již bývalá Astřila....
- Reklama
Chceš jednoduchou radu? Pokud to nemáš na Slovensko daleko, pak nejjednodušší způsob je domluvit se na Slovensku s prodejcem, zaplatit, převzít papíry, nechat auto v autosalonu, dojet domů na úřad, pojistit, přihlásit - vyzvednout si čísla a pak si pro to auto zajet už s novými čísly - nahodit je na autí a vyrazit kamkoliv... Právně čisté a nejjednodušší, pokud to máš fakt kousek, nebo tam jezdíš pravidelně a často... 

Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
Je to nové auto - s tím nic nenadělají - navíc koupené v členské zemi EU... nedávno to řešili i v novinách - kupovali tam nové auto z D - a přesně výše popsaným způsobem... Je fakt, že z té Plzně to je na Slovensko trochu z ruky... ale blíž než z Mariánek...
Tohle je prý nejjednodušší způsob...
P.S.: nechceš to doufám kupovat v Košicích...

P.S.: nechceš to doufám kupovat v Košicích...
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
No volal som tam ale moc mi k tomu povedat nevedeli, ale zajtra tam bude veduci predaja tak ak ti to bude este aktualne tak sa skusim spitat.Stand píše:To:Rossi
Mno mně by spíš zatím zajímalo jak by chtěli platit(měna)
Jestli jsou schopni po domluvě zařídit převozní značky a kolik tyto značky stojí.
Platit sa da u nich iba v SKK.
Tie prevozne znacky co by ti dali oni

ako ich dali mne su bezplatne len na podpis ale platia iba SR.
Viac bohuzial neviem.
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
To je škoda že platěj ty značky jen v SK..
Tak to by chtělo zjistit jestli se dají u nás pořídit převozní značky pro ČR (jenže na to zas asi bude třeba nějakej TP nebo jiné doklady
)
Edit první věty: Aby bylo jasné co tím myslím:)
Tak to by chtělo zjistit jestli se dají u nás pořídit převozní značky pro ČR (jenže na to zas asi bude třeba nějakej TP nebo jiné doklady

Edit první věty: Aby bylo jasné co tím myslím:)
Naposledy upravil(a) Stand dne 06 kvě 2008, 10:24, celkem upraveno 4 x.
Již bývalá Astřila....
Ak budeš platiť prevodom tak sa to počíta cez devízový kurz, ktorý je výhodnejší ako valutový.
Valutové kurzy sa používajú pre hotovostné operácie (nákup peňazí na dovolenku apod.)
Devízové kurzy sa používajú pre bezhotovostné operácie (prevod peňazí z korunového účtu na účet vedený v cudzej mene; pri platbách do zahraničia; pri použití platobnej karty v zahraničí).
A skús mrknúť aj ponuku nových áut na www.autoolimp.sk
Valutové kurzy sa používajú pre hotovostné operácie (nákup peňazí na dovolenku apod.)
Devízové kurzy sa používajú pre bezhotovostné operácie (prevod peňazí z korunového účtu na účet vedený v cudzej mene; pri platbách do zahraničia; pri použití platobnej karty v zahraničí).
A skús mrknúť aj ponuku nových áut na www.autoolimp.sk
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL