Astra v USA

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
palix

Příspěvek od palix » 05 kvě 2008, 09:29

Amíci majú všetko lacné. benzín za 16 Sk/liter, autá sú lacnejšie, vraj sa tam teraz oplatí kúpiť nehnuteľnosť... Ale stále sú nespokojní. Keby u nás stála Astra toľko čo tam, tak sa vozím na H-čku ;). Ináč nie je taká Astra v USA podradné auto? Predsa len to nie je žiadny koráb ciest ;).
Ináč v ČR máte autá ešte lacnejšie v porovnaní k platom.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

Reklama

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 05 kvě 2008, 09:53

Jestli ono se to nevyplati koupit, celej jeden kontejner+ jeho transport vyjde na +- 1000 USD, jestli se nepletu. Akorat by byl problem se zarukou :twisted: No ale nejakyho veterana, nebo obecne ojety auto by se mozna vyplatilo :idea:

palix

Příspěvek od palix » 05 kvě 2008, 10:22

A ak som dobre videl, za tú cenu je motor 1,8... Asi by sa to oplatilo - akože bez záruky - určite by to niekto kúpil, keďže je to nové, navyše, ak sa to vyrába v GM - možno by sa dala nejaká záruka uplatniť. a k tomu ešte taký tanker benzínu a predávať za primeranú cenu ;). Možno by sa to vyplatilo. Potom by prišiel 2., 3. , ... tanker a potom by sme nepracovali ;). Ale ako predať tanker benzínu bez daňového podvodu? Otázka by mohla znieť - prečo je v USA benzín za 16 Sk a na Slovensku za 40? Kde udelali soudruzi chybu? Vláda v USA snáď nepotrebuje dane z palív???

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 05 kvě 2008, 10:35

Podle me to stoji za to treba pokud chce clovek investovat penize do cennyho veterana. Ferrari nebo Lamborghini tam urcite vyjde vyrazne levneji nez ze zapadni evropy. Problem je ze v CR je moc malo lidi ktery jsou ochotny dat statisice az miliony za stary auto ...

Troodon

Příspěvek od Troodon » 05 kvě 2008, 10:59

palix píše:A ak som dobre videl, za tú cenu je motor 1,8... Asi by sa to oplatilo - akože bez záruky - určite by to niekto kúpil, keďže je to nové, navyše, ak sa to vyrába v GM - možno by sa dala nejaká záruka uplatniť. a k tomu ešte taký tanker benzínu a predávať za primeranú cenu ;). Možno by sa to vyplatilo. Potom by prišiel 2., 3. , ... tanker a potom by sme nepracovali ;). Ale ako predať tanker benzínu bez daňového podvodu? Otázka by mohla znieť - prečo je v USA benzín za 16 Sk a na Slovensku za 40? Kde udelali soudruzi chybu? Vláda v USA snáď nepotrebuje dane z palív???
veru cena je super.. ked budeme bombardovat cudzie krajiny koli rope za zasterkou humannosti tak aj mi budeme mat benzin za 16 Sk :) lenze mi sme ludia a americania by si zasluzili par atomoviek, nedali svetu nic len same svinstva, chudobu, vojny..
inak napriklad ceny paliv su dost odlisne aj koli tomu ze Europa jazdi poslednych 10 rokov stale viac na naftu (obchodne praktiky potom sposobuju zhorsovanie cien paliv )
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima

palix

Příspěvek od palix » 05 kvě 2008, 11:05

Ide o to, čo tie peniaze máš, alebo nie. Väčšina z nás nedá kopec peňazí do veterána, lebo ich potrebujeme inde. Ale viem si predstaviť nejakého veteránika - ako napr Corvette stingray, Jaguár E... Skôr by som volil nejakého staršieho pekného športiačika, ako celkom staré autá (roky 20,30,40). Nech to aj ide. Na druhej strane som raz čítal jeden test - porovnávali tam Ferrari Dino, Jaguár E a ešte nejaké Porsche. Vraj to boli na svoj výkon dosť nestabilné auta a jazdiť s nimi je dosť adrenalínový šport. Ale tak na občasné prevezenie sa rozumným štýlom ;).

Odpovědět