Zdravim...
Zdravim...
Čau všichni členi i nečleni...
tak sem vykoumal že existuje G club a sem rád že tu máte forum..
Plánuju koupit auto a mam už pár favoritů mezi kterýma je právě Géčko..
Pár lidí sem se ptal co si o tom myslí a názorů je moc a moc..ale myslim že nejlepčí odpovědi mi daj lidi co tohle auto maj...
něco málo už sem s ní prožil... dělal jsem ve firmě 2Mmotorsport kde se oplíci dělaj docela hodně...
Na gčku jsem dělal komplet generálku..ale to neni tak zajímavý spíš jako turbo od Dbilas Dynamic...kompletní sání od stejné značky.. KN filtřík, vejfuky se svodama a taky nákej ten čip...
Ten slovák kterýmu to patří si to auto nemohl vynachválit a po namontování celý tý sady to byl fakt nářez.. ale o to mi nejde..svojí bych přeplňovat nechtěl.. spíš o to abych se na astru dozvěděl chválu ale i ty věci co nejsou zas tak světlý a má je každý auto...
Samozdřejmě bych chtěl seriovku trochu poladit a zkrášlit ale pokud mi tu povíte že to neni odbrej nápad tak od toho upustim...
dík moc za odpovědi a pokud moje reakce nebude okamžitá tak sem se neurazil ale nemam čas..
ještě jednou dík.. Viktůrek..
tak sem vykoumal že existuje G club a sem rád že tu máte forum..
Plánuju koupit auto a mam už pár favoritů mezi kterýma je právě Géčko..
Pár lidí sem se ptal co si o tom myslí a názorů je moc a moc..ale myslim že nejlepčí odpovědi mi daj lidi co tohle auto maj...
něco málo už sem s ní prožil... dělal jsem ve firmě 2Mmotorsport kde se oplíci dělaj docela hodně...
Na gčku jsem dělal komplet generálku..ale to neni tak zajímavý spíš jako turbo od Dbilas Dynamic...kompletní sání od stejné značky.. KN filtřík, vejfuky se svodama a taky nákej ten čip...
Ten slovák kterýmu to patří si to auto nemohl vynachválit a po namontování celý tý sady to byl fakt nářez.. ale o to mi nejde..svojí bych přeplňovat nechtěl.. spíš o to abych se na astru dozvěděl chválu ale i ty věci co nejsou zas tak světlý a má je každý auto...
Samozdřejmě bych chtěl seriovku trochu poladit a zkrášlit ale pokud mi tu povíte že to neni odbrej nápad tak od toho upustim...
dík moc za odpovědi a pokud moje reakce nebude okamžitá tak sem se neurazil ale nemam čas..
ještě jednou dík.. Viktůrek..
- Reklama
- Zdeněk Lbc
Nazdar. Ja som kúpil Astru G pred necelým rokom.
Dôvody?
- Je to nádherné auto
- super cena vzhľadom k triede auta + mne postačujúca výbava
- skúšobná jazda ma presvedčila na 100% (na 95% som sa rozhodol už predtým) - auto sa ovláda perfektne - hneď mi sadlo do ruky -viac ako iné značky (vo firme máme Peugeot 307, Seat Ibiza a skúšal som aj iné).
- kolega má Astru G, bratranec má Zafiru - žiadné problémy nemali
- postačujúci kufor, veľa miesta v interiéri
Moje poznatky po kúpe:
- Astra na môj vkus perfektne sedí na ceste
- Zatiaľ som si nevšimol nejaké nedostatky - okrem toho, že na modrej je vidieť všetkú špinu
- ak by som kupoval ešte raz - kúpim metalízu. Na pastelovej je vidieť každý nedostatok - škrabanček.
Záver: Podľa mňa je Astra Classic II najlepšie auto za tie peniaze, ktoré sa momentálne dá kúpiť. Síce sa jej už približuje Citroen C4, ale ten sa mi nepáči viac ako Astra. Je síce konštrukčne novší... Ale je aj lepší?
Dobre si vyber a keď sa už rozhodnš pre Astru, tak prajem dobrú kúpu.
Dôvody?
- Je to nádherné auto

- super cena vzhľadom k triede auta + mne postačujúca výbava
- skúšobná jazda ma presvedčila na 100% (na 95% som sa rozhodol už predtým) - auto sa ovláda perfektne - hneď mi sadlo do ruky -viac ako iné značky (vo firme máme Peugeot 307, Seat Ibiza a skúšal som aj iné).
- kolega má Astru G, bratranec má Zafiru - žiadné problémy nemali
- postačujúci kufor, veľa miesta v interiéri
Moje poznatky po kúpe:
- Astra na môj vkus perfektne sedí na ceste
- Zatiaľ som si nevšimol nejaké nedostatky - okrem toho, že na modrej je vidieť všetkú špinu
- ak by som kupoval ešte raz - kúpim metalízu. Na pastelovej je vidieť každý nedostatok - škrabanček.
Záver: Podľa mňa je Astra Classic II najlepšie auto za tie peniaze, ktoré sa momentálne dá kúpiť. Síce sa jej už približuje Citroen C4, ale ten sa mi nepáči viac ako Astra. Je síce konštrukčne novší... Ale je aj lepší?
Dobre si vyber a keď sa už rozhodnš pre Astru, tak prajem dobrú kúpu.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

no tolik odpovědí sem nečekal takže vám hned na začátku děkuju:)
jsem již ve dvou klubech a když tam takhle někdo přijde tak se s nim baví tak jeden člověk..což sem většinou já...
no... abych to všecko uvedl na pravou míru.. tak zatim nemam ani korunu ale mam kamarády co by mi pujčili a ted momentálně mam forda fiestu r.v. 94.. 1,9 D..
je to bomba auto po motorový stránce.. kupoval sem to jako sračku s nefunkčnim altíkem.. hnusnym vnitřkem.. skoro bez brzd a pod.. a ted když už to mam ok tak mě začíná zlobit koroze...a hlavně sem si všiml že mam trochu hnutou nápravu a ne zrovna rád bych po nákym tuknutí dostal pohlavek od celý nápravy...
přemýšlim nad timahle autama... Fiat Stilo 1,9JTD, Focus 1,6i, mazda MX5 ale to asi ne.. v čechách je kabrio o dršku... mini copper, ASTRA G, peugeut 207,406coupé, new beatle a passat... popravdě už sem z toho udělal užší výběr na new Beatle, astru a stilo tak nevim no...
Jak sem psal už před tim.. astru sem řídil párkrát před tim než sem jí hodil na turbo a moc se mi to líbilo..stejně tak jako stilo.. takže fakt nevim.. stilo je zas dvakrát dražší.. uvidíme..

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsi z Kladna takze ted v sobotu to mas kousek do Melnika - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7359
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj taky te vitam v klubu...
Asi kdybych kupoval astru ted, tak se poptam kdy byla (jestli byla) menena zapalovaci lista a egr ventil (ale zalezi na motoru), zivotnost techto soucastek by mela byt 150 tis. km. ja auto kupoval a melo najeto 142tis. ... a jak kdyby presne pri 153tis, zacala blbnout lista s civkou, a dalsich 10 tis. a egr v pytli... jinak neni problem, a jsem vcelku spokojeny, to ze se musi menit desticky a bubny (v mem pripade) to je normalni, jinak ani po temer deseti letech zadna koroze, to je celkem dost podstatny rozdil od predchozi verze! Navic design si myslim ze je hodne nadcasovy a hodne povedeny, staci par doplnku a je to nadherna sportovni kara...
a kdyz clovek koukne na pomer cena / vykon tak z tech tri aut (new beatle, peugeot, a astra) bych volil jednoznacne astru g... dalsi hledisko je jak si drzi tyhle tri auta cenu pro pripadny prodej za nejakou dobu... new beatle je na tom celkem spatne, protoze to je maloseriove auto, ktere je pomerne drahe a rychle klesa na cene, navic zavazadlovy prostor nic moc (meli jsme ho v rodine asi rok takze vim o cem mluvim) je sice fakt ze jako druhe auto v rodine je to zuzo, a zas bych ho jednou urcite chtel (jako druhe auto pro manzelku). peugeoty se mi nikdy moc nelibily (az na sportaky a coupe) ale francouzke auta se mi osobne proste nelibi, jsou moc mekke a preplacane. Me osobne se libi nemecky design a kvalita. a hlavne se vzdycky lepe proda ojete nemecke auto nez francouzske... uf to jsem se rozepsal, tak snad jsem trochu prispel k rozhodovani... drzim pesti at se rozhodnoes pro astru a uvidime se nekdy na srazu... ahoj
Asi kdybych kupoval astru ted, tak se poptam kdy byla (jestli byla) menena zapalovaci lista a egr ventil (ale zalezi na motoru), zivotnost techto soucastek by mela byt 150 tis. km. ja auto kupoval a melo najeto 142tis. ... a jak kdyby presne pri 153tis, zacala blbnout lista s civkou, a dalsich 10 tis. a egr v pytli... jinak neni problem, a jsem vcelku spokojeny, to ze se musi menit desticky a bubny (v mem pripade) to je normalni, jinak ani po temer deseti letech zadna koroze, to je celkem dost podstatny rozdil od predchozi verze! Navic design si myslim ze je hodne nadcasovy a hodne povedeny, staci par doplnku a je to nadherna sportovni kara...

Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar

to sem mohl čekaz že když vůezu na G forum že mě překecáte na astru...
hele asi takhle.. ted chci s přítelkyní ject někam k moři a auto plánuju na září..max. říjen...
for Schumak: máš pravdu že peugeot neni nic moc no ale mam známýho ve skladech peugeotu a říkal že neni problem když se tam čas od času něco stratí:) ale jinak po nichc taky zrovna neprahnu..
nevno sem měl testovací jízdu 207 a hodně mě to sklamalo... takže vřele nedoporočuju..
nikoho s new beatlem bohužel neznam alelíbí se mi na tom jak je to široký a ten vnitřek... Třeba minicoper má nádhernej vnitřek a já si hrozně potrpim na pohodlí a abych se v autě cejtil jako doma.. asi víte o čem mluvim.. ale miník je docela drahej..
každopádně sem oběvil na mobile.de hodně astřiček za celkem libovou cenu..

kdybych jí tam viděl ještě v září tak neváham...
tu sobotu si promyslim

zatim se mějte fajn...hoj hoj