Kdysi dávno byla vystřihovánka i v časáku Opel a vím, že jsem si ho v autosalonu zabavil, takže se po něm o víkendu zkusim kouknout a případně ten model naskenovat..
Astra G 1,8 16V Z18XE polární modř 5dv a kilowatt hudby:-)
LittleJohn- <Važ si toho co máš, dokud to máš...> Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR Věci na prodej Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
A to si o mně manželka myslela (teď ve srazový sezóně), že jsem Astrou úplně posedlej jenom já a ze všech nejvíc .
PS: No jasně že budu taky vystřihovat
DIablo píše:Kdysi dávno byla vystřihovánka i v časáku Opel a vím, že jsem si ho v autosalonu zabavil, takže se po něm o víkendu zkusim kouknout a případně ten model naskenovat..
Tak mi to včerá večír jestě nedalo, vytiskl, honem vystříhal a jestě rychleji slepil Ale je to jenom prototyp ten mějek papír je na prd a bez barvy to stojí taky za houby
Ja to taky už slepil...ale snad to sem ani davat nebudu delal sem to v praci a taky z měkýho pejpru tak ja to vyfotim a snad přidám aby ste viděli jak to neumím
LittleJohn- <Važ si toho co máš, dokud to máš...> Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR Věci na prodej Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
DIablo píše:Tak model jsem našel-bude to trochu víc stříhání a lepení než postnul hrubost.. zítra tu bude..
Hlavně at je to modrý ať je to 3 dv !!!!