Radio RCC600
Radio RCC600
Zdravim lidi.Nedavno jsem si pořídil Astru G.Je to sice jen 1.4 16V.ale myslim že je to docela gut auto.Chtěl jsem říct že je dobré mít takovéhle stránky.At už si chcete jen tak pokecat o autech nebo zjistit nějaké informace jako ted já.V mém autě mám radio Pilips CCR600 ale buhužel k němu nemám kod.Takže ho nemohu odpojit z baterky.A to je při určitých upravách trušku problém.Chtěl bych ho například vyměnit za jiné radio ale mám trošku výtr z toho že to nové radio nebude kompatabilní s changerem a ovládáním na volantu jako u origa.Tak bych chtěl poprosit jestli někdo náhodou neví jak na to?Našel jsem jakýsi program na tip 300 a 400 ale na to moje nic.Poradi mi někdo?Předem moc dík.
- Reklama
Re: Radio RCC600
ak to radio niekedy niekto vyberal alebo nieco s nim robil este existuje malinka sanca ze ten kod napisal na radio samotne.. ale to bohuzial zistis asi len ked ho vyberiesBůček píše:Zdravim lidi.Nedavno jsem si pořídil Astru G.Je to sice jen 1.4 16V.ale myslim že je to docela gut auto.Chtěl jsem říct že je dobré mít takovéhle stránky.At už si chcete jen tak pokecat o autech nebo zjistit nějaké informace jako ted já.V mém autě mám radio Pilips CCR600 ale buhužel k němu nemám kod.Takže ho nemohu odpojit z baterky.A to je při určitých upravách trušku problém.Chtěl bych ho například vyměnit za jiné radio ale mám trošku výtr z toho že to nové radio nebude kompatabilní s changerem a ovládáním na volantu jako u origa.Tak bych chtěl poprosit jestli někdo náhodou neví jak na to?Našel jsem jakýsi program na tip 300 a 400 ale na to moje nic.Poradi mi někdo?Předem moc dík.

Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mne docela zajímalo, jak to udělat - vyndat ho bez odpojení - že by kouzelník?...genius0011 píše:Vyndat z palubky ho může aby se mrknul, proto přece nemusí odpojovat kabeláž

Naposledy upravil(a) Ivanhoe67 dne 23 bře 2008, 19:36, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
To se Ti to riskovalo, když jsi věděl, že ho tam nebudeš vracet... a nový jsi měl připravený k montáži...genius0011 píše:To vyndání beru zpět (šuplík sem si neuvědomilmám SONY), já origo CDR500 riskl
a v poho už šlape v jiný ASTŘICI

Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
Fakt diky za rady.Nějak to pořeším a dám vám vědět jak jsem dopadl.jinak vracet bych ho tam nemusel jelikož mám připravený jiný radio který tam chci dát.je to docela slušný Pionier který jsem měl v předchozím autě.Jenže je jen na kazety a changer který sem k němu měl mi nějaký dobrák odnesl i se zesilovacem :evil: .V astře mám ten origo changer a nevim jestli mi pujde připojit k tomu Pionieru?A jak jistě chapete jedit jen s radiem to není ono a kazety se snad už ani nevyrabí nebo jo :lol: ?