Autoškola
Autoškola
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
- Reklama
Test
Tak jsem si to zkusil - 80 z 80, tzn. 100% v čase 8:36 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nechci se chlubit no, ale taky.... uspěšnost 100%
a žádnou chybu jsem tam neshledal.. ....
čas: 9:39 min

a žádnou chybu jsem tam neshledal.. ....

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jo jo, Level 15 - ať počítám jak počítám, tak první jede tramvaj současně s černým, druhé červené a TŘETÍ modré - kdo pojede v pořadí čtvrtý, když už tam nikdo není, to je mi záhadou... a druhá chyba - Level 20 - možnost d) zní: opustí křižovatku současně s bílým osobním vozidlem, míjejí se vlevo. - tato možnost má být zaškrtnuta, ačkoliv je špatná! Ať na tu animaci koukám jak chci, ta autíčka se MÍJEJÍ vpravo... - VYHÝBAJÍ se vlevo... !!! Neboť i v zákoně č.361/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů stují: "Protijedoucí vozidla odbočující vlevo se VYHÝBAJÍ vlevo." - a z toho je jasné, že MÍJET se musí vpravo...Hribek píše:ktere myslíš? Podle mně je chyba v Levelu 15. Podle programu jsem odpověděl špatně, a ještě v 1. Levelu než jsem si uvědomil že správných odpovědí může být víc tak jsem chyboval takže 78 z 80Ivanhoe67 píše:Hmm... zajímavé... až na ty dvě chyby, co tam jsou...

Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Tak u té 15ky to vidím uplně stejně jako ty čvrtý nepojede nikdo!!, 20ku už si nevybavuju, a znovu se mi to projiždět nechceIvanhoe67 píše:Jo jo, Level 15 - ať počítám jak počítám, tak první jede tramvaj současně s černým, druhé červené a TŘETÍ modré - kdo pojede v pořadí čtvrtý, když už tam nikdo není, to je mi záhadou... a druhá chyba - Level 20 - možnost d) zní: opustí křižovatku současně s bílým osobním vozidlem, míjejí se vlevo. - tato možnost má být zaškrtnuta, ačkoliv je špatná! Ať na tu animaci koukám jak chci, ta autíčka se MÍJEJÍ vpravo... - VYHÝBAJÍ se vlevo... !!! Neboť i v zákoně č.361/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů stují: "Protijedoucí vozidla odbočující vlevo se VYHÝBAJÍ vlevo." - a z toho je jasné, že MÍJET se musí vpravo...Hribek píše:ktere myslíš? Podle mně je chyba v Levelu 15. Podle programu jsem odpověděl špatně, a ještě v 1. Levelu než jsem si uvědomil že správných odpovědí může být víc tak jsem chyboval takže 78 z 80Ivanhoe67 píše:Hmm... zajímavé... až na ty dvě chyby, co tam jsou...

-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, nevím, ale když jsou na křižovatce čtyři auta, tak musí taky čtyry z té křižovatky odjet... neHribek píše:Tak u té 15ky to vidím uplně stejně jako ty čvrtý nepojede nikdo!!...

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....