OT Subaru Outback

Co se jinam nehodí pište sem
bubak.velkej

Příspěvek od bubak.velkej » 16 led 2008, 14:09

burčak píše:už to není co to bejvávalo :( mám ted čtvrtýho opla a zatím nemužu nadávat ale po tehle Astře už do Opla taky nepůjdu opla už bylo dost :lol:
Ja jsem po temer roce s Astrici celkem spokojenej... tak nejak to, co jsem od ni cekal splnuje. Kazdopadne dalsi auto Opel taky nebude...

Libi se mi Subaru Outback Obrázek 8) :lol:
ted uz zbyva jen na to usetrit :? :roll:
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007

Reklama

burčak

Příspěvek od burčak » 16 led 2008, 15:32

bubak.velkej píše:
burčak píše:už to není co to bejvávalo :( mám ted čtvrtýho opla a zatím nemužu nadávat ale po tehle Astře už do Opla taky nepůjdu opla už bylo dost :lol:
Ja jsem po temer roce s Astrici celkem spokojenej... tak nejak to, co jsem od ni cekal splnuje. Kazdopadne dalsi auto Opel taky nebude...

Libi se mi Subaru Outback Obrázek 8) :lol:
tak to máme stejny vkus :wink: to je přesně TO co bych si představoval :D
X14XE HATCHBACK

Marky

Příspěvek od Marky » 16 led 2008, 16:49

bubak.velkej píše: Libi se mi Subaru Outback Obrázek 8) :lol:
Kluci tak mame stejny vkus :wink: . Jo uz mam toto auto delsi dobu vyhlidnute akorat s 2.5litrem, zere totiz jako 2.0litr a nemusi se tolik tocit. Jinak uz mam druhy opel, eFko tusim 4roky a Gecko uz 2roky a spokojenost za ty roky opravdu je, ale take uz chci zkusit neco jine a hlavne neevropske. Takze ted jsem ve fazi subarista-cekatel :lol: .

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 16 led 2008, 19:38

Ja teda s japoncema nemam prilis dobry zkusenosti. Subaru patri k tem nejlepsim, nicmene dle referenci na netu miva mimo jine take problem u modernich benzinu se zranim oleje podobne jako Nissan :?
Me do budoucna laka taky napr. Subaru nebo Lexus, ale nedelam si iluze ze to bude uplne bezproblemovy.

Marky

Příspěvek od Marky » 16 led 2008, 21:12

Ja s japoncikama jeste nemam zadnou dlouhou zkusenost. Jinak si myslim, ze vzdycky zalezi na kusu, muzes koupit peknyho smejda od nejspolehlivejsi znacky nebo naopak. Zalezi na stesti, ale pokud clovek vybira mezi tema spolehlivejma, tak si myslim, ze ta sance na smejdika bude prece jen citelne nizsi.

Lexus se mi take velmi libi, ale ta cena je uz od suba vyssi a nema to boxera a hlavne AWD.

bubak.velkej

Příspěvek od bubak.velkej » 17 led 2008, 09:33

Marky píše:Ja s japoncikama jeste nemam zadnou dlouhou zkusenost. Jinak si myslim, ze vzdycky zalezi na kusu, muzes koupit peknyho smejda od nejspolehlivejsi znacky nebo naopak. Zalezi na stesti, ale pokud clovek vybira mezi tema spolehlivejma, tak si myslim, ze ta sance na smejdika bude prece jen citelne nizsi.

Lexus se mi take velmi libi, ale ta cena je uz od suba vyssi a nema to boxera a hlavne AWD.
Ja taky ne, ale co maji znami Toyotu a Nissan tak vse v pohode. Jinak v praci mame i nekolik Suzuki a to jsou fakt drzaky, a ze toho ve sluzebnim provozu hooodne zkusi :-))

Lexus se mi taky libi, ale Subaru podle me nabizi vic. A vzhled to je vec vkusu. Ja to vidim budto na ten Ooutback, nebo Legacy :oops:

KLF

Další auto

Příspěvek od KLF » 17 led 2008, 10:40

Já myslím, že moje další auto bude též Subaru (máme stejné požadavky, že?). Legacy také není špatné, ale já půjdu do Forestera. S Japonci už zkušenost mám, měli jsme cca tři roky funglovku Toyotu Corollu (r.v. 1997) a nemohu si na ní v ničem naříkat - spolehlivost sama. Další auto chci ale čtyřkolku, proto budu volit tuto nádheru - tedy Subaru Forester.
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

bubak.velkej

Příspěvek od bubak.velkej » 17 led 2008, 10:45

Na me uz by byl Forester moc velkej, kazdopadne je to moc pekne auto. :oops:

To bych necekal ze se tady najde tolik subaristu :-)

bubak.velkej

Příspěvek od bubak.velkej » 17 led 2008, 10:59

Zigi píše:
bubak.velkej píše:Njn, ty s tim nadelas...:lol: Jinak pokud te to jako verneho Oplistu provokuje, tak to klidne smazni :)
Bubáku, ale přece nebudeme OTovat v sekci motory o Subarech, samozřejmě nejsem věrnej Oplista, Astra je můj první Opel, kdysi jsem měl Fiaty :wink:
Ja vim, delal jsem si legraci :wink: :)

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 17 led 2008, 11:48

bubak.velkej píše: Ja taky ne, ale co maji znami Toyotu a Nissan tak vse v pohode. Jinak v praci mame i nekolik Suzuki a to jsou fakt drzaky, a ze toho ve sluzebnim provozu hooodne zkusi :-))
Tak teda brachuv Nissan zral olej jako hrom a dle servisaku na tom byl jeste dobre... Ja bych uz z japonciku sel jen do tech nejdrazsich znacek ... a u evropskejch aut vlastne taky. Kam ten svet smeruje, clovek nema jistotu kvality ani kdyz da za auto mega :evil:

bubak.velkej

Příspěvek od bubak.velkej » 17 led 2008, 12:43

AstraDTI píše: Kam ten svet smeruje, clovek nema jistotu kvality ani kdyz da za auto mega :evil:
Tak v tomhle mas bohuzel naprostou pravdu :roll: :evil: Vsechno se stalo spotrebni a trvalou hodnotu nema vubec nic a to neplati samo jen o autech...

Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie » 17 led 2008, 15:04

No mi máme doma Nissan Pick-Up a tam olej drží od výměny do výměny a jedinej problém kterej byl, tak byl s palivovym čerpadlem, ale to odprodal majitel autosalonu co měl náhradní na dakar (používanej motor měnili za silnější) takže nový za dost nižší cenu. Jinak motor v tom je 2.5Di
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 10 dub 2008, 11:53

Pockam na zkusenosti z provozu, ale vypada to zajimave ... alespon se snad zbavej tech nehoraznejch spotreb jako maj u benzinu ....

http://www.novinky.cz/clanek/137247-sub ... iesel.html

bubak.velkej

Příspěvek od bubak.velkej » 24 dub 2008, 14:18

AstraDTI píše:Pockam na zkusenosti z provozu, ale vypada to zajimave ... alespon se snad zbavej tech nehoraznejch spotreb jako maj u benzinu ....

http://www.novinky.cz/clanek/137247-sub ... iesel.html
Hmm, to by nebylo marné :wink:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 24 dub 2008, 14:27

Nemuzu si pomoct ale to auto teda hlavne kombajn je osklivy :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Odpovědět