Zdravím všechny,omlouvám se že píšu zrovna na oplácké forum.Bohužel jsem jak se říká ve ''sra.kách'' .Mám automobil Protona Putra 418C coupe a mám problém s Technickou kontrolou.Jde o to,že jsem byl na technické kontrole,kde mi byla odebrána známka a nyní mám automobil bez technické.Byl to strašně ''milý'' člověk.Mám udané tyto závady :
Závady :
Nebezpečné :
Ruční brzda
Vážné:
Seřízení světel
El.naklápění světel
Připevnění rezervy v kufru.
Emise mám v pořádku.
A potřeboval bych najít někoho,kdo by byl ochoten udělat mi technickou ''bez auta'' . Na všechny opravy už jsem spotřeboval peníze ( výměna řídící tyče,manžety,nový výfuk atd.) a potřebuji automobil na odvoz do školy.Technická by měla být tak 30-40 km od Chomutova (Kadaně),abych měl menší pravděpodobnost potkání policie.Pokuď by někdo o nějakém člověku,který by provedl STK bez auta věděl,tak mi prosím nechte zde na foru vzkaz,nebo email : T.Smakal@seznam.cz ,jsem ochoten dotyčnému (kdo mi jí sežene a na místě auto projde) koupit jako odměnu nějakou flašku či dobít kredit.Děkuji všem a ještě jednou omluva,že píšu na oplácké fórum,ale vážně už nevím kam napsat.Děkuji.
Jo jasně.Ten mercedes je už nějakej ten ''pátek'' zpátky,měli jsme mít z toho akorát provizi,když se střelí.Ale nestřelil,tak stejně nic nebylo.Ale to už je trošku offtopic,jedná se mi o něco jinýho.No,ale i tak díky,budu rád za každou radu která se zde uvede nebo nějakej kontakt..i když asi neuvede,ale i tak díky a ještě jednou se omlouvám za svůj příspěvek kvůli protonu do opláckýho fóra.
vůbec zajimavej člověk... prodává SLKáčko, na vectra klubu má áčkovou 1.8... dál tam má že prodá Kompletní výbava profesionálního televizního studia a podle icq je mu 17...... zajimavé... ta fotka na Lidech.cz je pravá?