banky
- Reklama
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Re: banky
FIO Banka, jsem tam tři roky, zpoplatněn je pouze výběr z bankomatu (ČSOB a Poštovní spořitelna 6Kč, ostatni 30Kč a stejné je to i když vybírám z bankomatu na Slovensku), jinak je vše zdarma, a to včetně převodů peněz do slovenských bank. Můžu vřele doporučit.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
CSOB, som spokojny...hlavne sa mi pacia vyhody, ked posielam prachy cez IB do Ceskej CSOB 

Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Jednoznacne mBank, FIO, Raifaisen - v uvedenem poradi
U ostatnich jen platis a platis. Donedavna byla mBank vpodstate zcela bez poplatku, nyni uz taky mrchy neco zpoplatnili, stale je to ale nejmene ze vsech u nas (vedeni uctu stale zdarma, 10 prikazu zdarma).
Celkove se da ale rict, ze bankovni nabidka v CR (SR totez) stoji za jedno velke ho*no

Celkove se da ale rict, ze bankovni nabidka v CR (SR totez) stoji za jedno velke ho*no

Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)

(10/1998)

- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal, u FIO je vše zcela zdarma kromě toho bankomatu. Já ale stejně platím kartou, tak ten bankomat potřebuju max jednou měsíčně, tudíž poplatky mě vyjdou na 6 Kč měsíčně z celého účtu.
www.LPG-OBCHOD.cz
Z mýho pohledu jedině (nyní) Raifka, mám účet ještě z doby kdy se to jmenovalo Expandia Banka, pak eBanka a teď tihle. Je pravda že když to byla eBanka tak byl přístup ke klientovy takovej familiérnější, ale zase to nebyl takovej gigant a nyní při kombinacích příchozích částek na účet a jiných produktů platba za účet 0, ale zase platíš za bankomaty (jakýkoli a kdekoli) 5,90 a převody něco kolem 9 kačen

Mobil : 602318645
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Já mám účet u Spořitelny (studentský) a ten je naprd - i přes to, že bych tam neměla platit poplatky, tak mi je strhávají
Naštěstí ho moc nevyužívám, teď už aktuálně jen kvůli tomu, že tam mám kontokorent a že mi tam táta posílá nějaké peníze. Jakmile to půjde, tak ho zruším.
Pak mám účet u KB (G2), ten nevyužívám vůbec, mám ho jen kvůli tomu, že sem si brala studentský úvěr na pořízení astry (má mnohem lepší úročení než u klasického účtu). Jakmile splatíme, tak ruším.
No a pak mám mBank, to je účet, který využívám aktivně. Je fakt, že teď už nějaké věci zpoplatnili, ale pro normálního člověka to bohatě stačí. Vedení bez poplatku, příchozí platby taky, neomezeně trvalých příkazů či plateb na inkasu a plateb v rámci mBank, 10 jednorázových příkazů do cizí banky zdarma (další za mírný poplatek), počet výběrů z bankomatu zdarma ovlivněn tím, kolik měsíčně zaplatíte kartou. Do 2000 Kč - 0 výběrů, 2000-3000 Kč - 1 výběr, 3000-4000 - 2 výběry zdarma, nad 4000 - 3 výběry zdarma. Vzhledem k tomu, že platíme hodně kartou (snažíme se vše co jde), tak nám výběry stačí. Navíc máme s přítelem mBank oba, takže na domácnost to vychází až 6 výběrů měsíčně zdarma. Převod z jeho na můj účet je realizován okamžitě, takže můžeme i přesouvat prostředky podle toho, kdo z nás potřebuje splnit limit na výběr
Já jsem s mBank spokojená.

Pak mám účet u KB (G2), ten nevyužívám vůbec, mám ho jen kvůli tomu, že sem si brala studentský úvěr na pořízení astry (má mnohem lepší úročení než u klasického účtu). Jakmile splatíme, tak ruším.
No a pak mám mBank, to je účet, který využívám aktivně. Je fakt, že teď už nějaké věci zpoplatnili, ale pro normálního člověka to bohatě stačí. Vedení bez poplatku, příchozí platby taky, neomezeně trvalých příkazů či plateb na inkasu a plateb v rámci mBank, 10 jednorázových příkazů do cizí banky zdarma (další za mírný poplatek), počet výběrů z bankomatu zdarma ovlivněn tím, kolik měsíčně zaplatíte kartou. Do 2000 Kč - 0 výběrů, 2000-3000 Kč - 1 výběr, 3000-4000 - 2 výběry zdarma, nad 4000 - 3 výběry zdarma. Vzhledem k tomu, že platíme hodně kartou (snažíme se vše co jde), tak nám výběry stačí. Navíc máme s přítelem mBank oba, takže na domácnost to vychází až 6 výběrů měsíčně zdarma. Převod z jeho na můj účet je realizován okamžitě, takže můžeme i přesouvat prostředky podle toho, kdo z nás potřebuje splnit limit na výběr

ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
U Raifaisen by to bylo dobre, akorat aby jsi mel za vedeni uctu 0 Kc, musis tam pravidelne mesicne posilat konkretni castku (ted nevim, jestli 15000 nebo 20 000 Kc), jinak platis, za kartu platis atd. Neni nejlevnejsi, vyhodou je pouze to, ze ma na rozdil od FIO a mBank kamenne pobocky...ale ja osobne na pobocce nebyl ani nepamatuju - vzdy me tam jenom "pumpli" o penize 
Jo, posuzuju podle toho, ze musim mit bohuzel zatim 3 ucty
1. CSOB (prestoze jsem to vyladil jak to jen slo, vzdy me mesicne pumpnou minimalne o 60 - 70 Kc, nekdy i vice)
2. KB (tak toto je kapitola sama o sobe - zde plati ono, ze clovek za vse vetsinou jenom plati a plati
)
3. mBank (zridil jsem z duvodu redukce plateb u banky c. 1, ucet zde mam uz 2 roky a poplatky za uvedene 2 roky = 0 Kc - takze jednoznacne to zatim vede)
Ostatne, zde si vyberte vsechny ucty, ktere chcete srovnat a zobrazit
(u mBank je tam jakysi poplatek za papirovy vypis, ten se da ale zrusit a chodi potom zdarma pouze elektronicky)

Jo, posuzuju podle toho, ze musim mit bohuzel zatim 3 ucty

1. CSOB (prestoze jsem to vyladil jak to jen slo, vzdy me mesicne pumpnou minimalne o 60 - 70 Kc, nekdy i vice)
2. KB (tak toto je kapitola sama o sobe - zde plati ono, ze clovek za vse vetsinou jenom plati a plati

3. mBank (zridil jsem z duvodu redukce plateb u banky c. 1, ucet zde mam uz 2 roky a poplatky za uvedene 2 roky = 0 Kc - takze jednoznacne to zatim vede)
Ostatne, zde si vyberte vsechny ucty, ktere chcete srovnat a zobrazit
Kód: Vybrat vše
http://www.finance.cz/bankovnictvi/ucty/pro-fyzicke-osoby
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)

(10/1998)

mbank, to sou pěkný čubky zlodějský, přišel sem kvůli nim o 30tis a ještě se mi u nich ztratily důležitý dokumenty, který sem jim v dobrý víře zapůjčil pro udělání kopií, když sem je chtěl zpět bylo mi řečeno že byly zřejmě zkartovány !!!!
mbank je dobrá tak pro toho komu se krčí na účtě pár stokorun, protože banka kam nejdou vložit peníze v hotovosti neni banka
mbank je dobrá tak pro toho komu se krčí na účtě pár stokorun, protože banka kam nejdou vložit peníze v hotovosti neni banka
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
I u mBank jdou vložit peníze na účet, byť je to složitější a dělá se to přes fortunu nebo sazku. Každopádně nevím jak u tebe, ale mně chodí výplata na účet a v době, kdy nechodila, tak jsme aspoň měli hotovost a nemuseli vybírat.
PS: Nechci tě urazit, ale to, co se ti stalo, je částečně i tvoje blbost. Pokud někde takové dokumenty potřebují, ať si to okopírují a hned mi to vrátí (kopírku mají všude po ruce), anebo už jdu do banky (na úřad, do práce...) s kopií a originály nedávám z ruky.
PS: Nechci tě urazit, ale to, co se ti stalo, je částečně i tvoje blbost. Pokud někde takové dokumenty potřebují, ať si to okopírují a hned mi to vrátí (kopírku mají všude po ruce), anebo už jdu do banky (na úřad, do práce...) s kopií a originály nedávám z ruky.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já jsem 12 let u ČSOB a za celou dobu jsem neměl jediný problém 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám spřku a jsou to kur.y zlodějský...mám teď aktuální problém - manželce přestala v Tescu fungovat čipová karta (jen v Tescu jinde šla) tak šla do banky a paní jí říká, no jo, to oni mají nějaký nový čtečky, který už tyhle čipy neodporujou, to vám tu kartu vyměníme, ať vám to jde. a víc ani prd, no karu svině vyměnili, ale koukám na výois a strhli si za to dvě kila, paní o tom ani slovo a nejlepší na tom je to, že krta za půl roku končí a bude nová...kdyb jsme věděli, že to bude stát dvě kila tak se na to zvysoka ... a půl roku přežijem o jedný kartě, navíc když jinde chodila.
mám tam účet jen proto, že z něj musím platit hypotéku - mám to ve smlouvě, ale v létě končí fiy a s ním i celá slavmá spořitelna, teď právě sonduju kam utýct... mbank se mi zdá celkem OK, tak uvidím...jo a účet mě měsíčně se vším všudy vyjde tak na 150 až 200...
mám tam účet jen proto, že z něj musím platit hypotéku - mám to ve smlouvě, ale v létě končí fiy a s ním i celá slavmá spořitelna, teď právě sonduju kam utýct... mbank se mi zdá celkem OK, tak uvidím...jo a účet mě měsíčně se vším všudy vyjde tak na 150 až 200...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to ti jako vydai novou platební kartu, které končí platnost za půl roku jo???? já si teď měnil typ účtu a místo neembosované karty jsem dostal embosovanou a její platnost mám až někdy do r. 2016 a to mi ta stará měla končit 2013, ale je fakt, že na spořku jsem neslyšel už hodně dlouho nic dobrého, vlastně teď přemýšlím jestli vůbec někdy 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: