dotaz na Allegro
dotaz na Allegro
Zdravím,chci se zeptat jestli někdo z Vás nakupuje na Allegro.pl ???
ASTRA htb 1,4 16V,2000,stříbrná metalíza
- Reklama
Re: dotaz na Allegro
Ještě jsem se k tomu nějak nedostal, ale pokud máš aktivní účet na Aukru, tak si můžeš objednat věci z Allegra. Přihlašuješ se stejně 

Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Pokud umožnil prodejce prodej do zahraničí (ve výchozím stavu to tak není) tak nemáš problém s přihlašovačkama z Aukra... pokud ne tak ho nejdříve musíš oslovit přes kontakt na předmětu který chceš koupit ať ti to umožní. Pokud neumíš polsky tak většinou stačí angličtina, ideálně pokud máš spoustu kladných hodnocení z Aukra...
//edit: Pozor taky na platnou legislativu, pokud by jsi naplnil vícero pravidelnými nákupy ze zahraničí podstatu podnikáni máš za povinnost nejen si udělat živnosťák ale také se stát plátcem DPH
//edit: Pozor taky na platnou legislativu, pokud by jsi naplnil vícero pravidelnými nákupy ze zahraničí podstatu podnikáni máš za povinnost nejen si udělat živnosťák ale také se stát plátcem DPH
Naposledy upravil(a) eXp10it dne 12 kvě 2010, 20:12, celkem upraveno 1 x.
já právě neumím ani polsky a ani anglicky,proto jsem se chtěl zeptat,jestli tady někdo na allegru nakupuje a nepomohl by mi s nákupem 

jak říkám, pokud má prodejce odemknutý prodej do zahraničí na předmětu který chceš tak nebudeš mít problém ani s tím protože se do hovoru moc nedostaneš
...a když už jsme u toho tak ani ten požadavek nemusí být nijak složitý. Něco ve smyslu "Hi, I am Aukro.cz user from Czech Republic. Do you think it's possible to send item (předmět co chceš) to Czech Republic?" by mohlo stačit (o:
...a když už jsme u toho tak ani ten požadavek nemusí být nijak složitý. Něco ve smyslu "Hi, I am Aukro.cz user from Czech Republic. Do you think it's possible to send item (předmět co chceš) to Czech Republic?" by mohlo stačit (o:
alegro umí remus už více lidem věci bral i mě bral a spokojenost 

díky,zkusím se jej zeptatYANEK píše:alegro umí remus už více lidem věci bral i mě bral a spokojenost