FireFox HELP
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
FireFox HELP
přešel jsem z FF 2.xxx na FF 3.5.5 a mám s tím problém, veškeré nastavení zůstlay, to je v pohodě, ale nějak mi nefunguje přihlašování na fora, v políčcích pro přihlášení (nick+heslo) je to sice vyplněné, ale když zavřu a znovu otevřu FF, tak se musím pokaždé přihlásit znovu, nevíte někdo co s tím?? cookies jsem smazal a dokonce jsem už FF i přeinstaloval, problém ale přetrvává 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
Re: FireFox 3.5.5 HELP
zaškrtni Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Asi tak .. a mozna aktualizuj na 3.5.6 ale ja fungoval i na 3.5.5 a vse ok
Ve správci hesel smaž pro astra-g username a password, pak otevři stránku astra-g, vyplň a pak nahoře ve žluté liště dej "zapamatovat".
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
problém je v tom, že si FF nepamatuje zatržení Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě
ale zkusil jsem heslo vymazat na g-forum ze seznamu hesel a naráz mi to šlape na všech forech tak jak má
nechápu
no ale hlavně že to šlape, díky za pomoc
ale zkusil jsem heslo vymazat na g-forum ze seznamu hesel a naráz mi to šlape na všech forech tak jak má

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Asi mám nějakej divokej Fajrfox.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Prechod z jedne majoritni verze na druhou muze vzdy cinit problemy. Jinak jak pisou kolegove, nejlepsi je vzdy smazat ulozena hesla pro danou stranku a zadat je potom opet rucne a vse hned jede jak ma.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
používám IE už dlouho a jak si tady tak pročítám tak sem si stáhl FF a nechápu co je na tom tak sqelýho
např. po prohlédnutí aktuálních příspěvků mi to stále zobrazuje že jsou nepřečtený
čím to? celkově je pro mě FF absolutně nepřehlednej
.
.
.
ale asi stejně zůstanu u IE

např. po prohlédnutí aktuálních příspěvků mi to stále zobrazuje že jsou nepřečtený

.
.
.
ale asi stejně zůstanu u IE

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja nechapu zase jak muzes pouzivat IE, kdyz jsem jej ze zacatku pouzival tak furt padal a kdyz jsem jej po dlouhe dobe pouzil, tak to bylo porad to same. Navic je pomaly a neprehledny a neda se upravovat k obrazu svemu (alespon ne tak dobre). A to se nebavim o bezpecnostnich rizicich. FF, Opera a dalsi SW ma rychlejsi update na diry.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja se, ale o upravach nebavim jen o skinu (ten je pro me nepodstatny), ale o doplncich, kterymi si FF upravis dle obrazu svemu. Nicmene mas pravdu, zvyk je zelezna kosile a proti gustu zadny disputat. Ale u me v PC se IE pouziva pouze pokud nejaka stranka jej vyzaduje a to je ste skrz IETab ve FF. Jinak delam i na Linuxovych systemech a tam se nastesti s IE nemam sanci setkat (pro rypaly, samozrejme WINE apod nepocitam).
jedu na chrome, zvykl jsem si na něj a nemá chybu. Hlavně v rychlosti nemá konkurenci. A kde nezvládá protokoly, tak mám v notasu ještě operu a ie...
END
IE je absolutni smejd.. otom se nemusime ani bavit, ikdyz dobre kopirujou napady od FF a Opery takze uz to neni tak strasny..
Jinak nevim co delate, ale me vsechno funguje jak ma..automaticky prihlasit funguje, vsechno...
Mozna muzes zkusit odinstalovat vsechno co ma s FF spolecnyho ( treba si jen zalohuj hesla v Data aplikaci jestli si je nepamatujes ) a nainstaluj znova, nemelo by to delat problemy, jedu natom furt a v pohode.
Jinak nevim co delate, ale me vsechno funguje jak ma..automaticky prihlasit funguje, vsechno...
Mozna muzes zkusit odinstalovat vsechno co ma s FF spolecnyho ( treba si jen zalohuj hesla v Data aplikaci jestli si je nepamatujes ) a nainstaluj znova, nemelo by to delat problemy, jedu natom furt a v pohode.
Trdlo: Opera 10.50 je rychlejsi nez chrome, ale zatim je jen beta verze.. obcas taky na ni jedu