Jestli používáte nějaké doplňky, na zlepšení chodu FF, tak sem s nimu, podělte se, pochlubte se a doporučte ostatním. Tak samo jakékoliv rady a dotazy dávejte sem.
Tak začnu: Používám tyto doplňky:
Forecastfox 0.9.10.1
Počasí, které je ve spodní liště a jde nastavit prakticky na jakékoli město . Mám tam 4 dny dopředu, Opavu a je to vcelku spolehlivé.
___________________________________________________________________________________
Adblock Plus 1.1.1
Zamezení reklam na stránkách, prakticky ani nevím, že tam jsou.

___________________________________________________________________________________
Mouse Gestures Redox 2.0.3
Super prográmek, jež umí pravým tlačítke myší po kliknutí a kreslení určitého příkaz ovládat stránky, jako tlačítky. Např: zpět, vpřed, zavřít okno, zavřít panel, otevřít v novém panelu, domů, obnovit, atd...
TimeTracker 1.2.5
Ve spodní liště ukazuje, jak dlouho jsem na netu...

AutoPager 0.5.3.5
Prográmek, který automaticky načítá další stránky, třeba seznam, aukro, nebo jde nastavit na jakékoli stránky. Tzn.: nemusíte klikat na další, na stránku č. 2., č. 3. atd. Ono se to načítá samo a jen rolujete kolečkem dolů, jste již ale na další stránce.
A s tím Autopagerem mám problém. Program funguje dobře. Jde ale naprogramovat, ale nenaučil jsem se jak, chtěl bych to naprogramovat tady na fórum, abych když procházím nějaké vlákno, které má několik stránek, nemusím to listovat, ale samo se mi to načte. Používáte to někdo? Umíte to nastavit a umíte poradit s nastavením???