Prosím zkuste tenhle topic udržet trochu vážný, jak se to někam zvrhne, stejně to smažu, ale fakt by mě zajímalo, jaký kdo na to máte názor.
Za mně, je to už rozhodně o tom, že jsem tu našel spoustu skvělých kamarádů, kteří poradí, pomůžou i ve věcech s auty absolutně nesouvisejícími, prostě kamarádi. Takže si dovedu bez problému představit, že se za deset let s nimi sejdu někde na grilovačku, pokec a pivko, i když jeden přijede v opelu, druhej ve škodovce, třetí v trabantu... Prostě o tom už to není.
Jsem fakt moc rád, že jsem tu poznal např. Paula, Apika, Dennyho, Defa, Cobeina, Galla..... a mohl bych pokračovat spoustou dalších jmen. Prostě super lidi a rád se s nimi vždy uvidím, i bez aut.

A hlavně, díky jedné smutné události (nakonec teda dopadla dobře), jsem měl možnost poznat asi trochu líp Apika, dnes můžu říct, že je to jeden z mých nejlepších kamarádů a řeším s ním denně věci kolem aut i mimo, pomohl mi hodně v situacích pro mne dost stresujících a de facto hlavně kvůli jeho neutuchající vytrvalosti bombardováním mně na icq, po telefonu atd. jsem vlastně zpět na foru. Myslím, že mezi námi vznikl fantastický kamarádský vztah a přátelství jaké někteří lidé nepoznají po celý život.
A když už jsem až tolik vyzvedl kamaráda Apika, musím i kamaráda Paula. Tak bližší seznámení s ním nebylo taktéž za moc šťastných okolností (Pavle něco tu smrdí, jako spálenina...), ale strašně rádi se spolu potkáváme kdekoliv, píšeme a voláme si a je to opravdu skvělý kamarád. Kdykoliv se na mne může obrátit a pojedu klidně 300km abych mu pomohl, on by udělal to samé.
A jak jste na tom vy? Zkuste ale odpovídat podle pravdy a toho jak to cítíte.