JJ geniusy jsou super "bedýnky", které zásadně ovlivnily zvuk klasických PC repráčků a od té doby se snaží výrobci dělat lepší a lepší kousky

Já teď doma ale nemám místo na klasiký desktop takže tady mám tři notebooky a HTPC a do obýváku jsou ty geniusy přece jenom takové šidítko. Ony sice zahrajou takové to "BUM,BUM,CINK" ale s malou dynamikou, slabými středy, papírovými výškami a především hodně "rozostřenými basy". Ony tak ale více méně hrajou všechny sestavy 5.1 (i hodně drahé a značkové) protože se výrobci snaží pouštět subwoofer do frekvencí ve kterých už nemá co dělat. Základní pravidlo je mít kvalitní stereo které samo o sobě dokáže precizně zahrát cokoliv a pak ho jde doplnit subwooferem a případně dalšíma efekťákama dozadu. Na těch geniussech je právě vidět že výrobce dělal kompromisy na těch místech kde musel a určitě jde o nejlepší reprákyv poměru
CENA/VÝKON. Tolik kolik já dal peněz za tu mojí "skládačku" jenom do materiálu by spousta lidi nechtěla dát ani za novou televizi i s domácím kinem. Ale zase spousta srandy s pájkou, s navrhováním ozvučnic (čistě má konstrukce i design) a především ten pocit při prvním rozezvučení...

Od té doby co jsem je poprvé zapnul jsem ještě neslyšel hrát žádné jiné bedny lépe a až je uslyším jako že to časem příjde tak si postavím lepší ale To už bude z jiných komponent a materiál na takovou skládačku bude stát jak ojetá Astra...
//edit: s těma plazmama je to fakt, do plazmy prostě PC nepříjde nehledě k tomu že jsem ješté neviděl pořádnou plazmu za rozumný peníz která by uměla fullHD rozlišení v režimu 1:1 pixel.