Příspěvek
od Pico » 14 kvě 2009, 16:39
Kolega ju má dodnes. Myslím, že som to tu už písal aké závady to auto malo, ale napíšem aspoň na čo si spomeniem. Hneď po opustení predajne zistil, že má zle osadený volant, bol nakrivo a búcha predná náprava. Po natankovaní sme sa vrátili k predajcovi ale už pred brány do servisu. Geometria, pričom si musel sám nastaviť volant do roviny, údajne tak ako to chce mať. Búchajúcu nápravu neriešili, údajne to robia všetky SX4. Vyklalo sa mu sedadlo vodiča. Po viacerých pokusoch mu ho celé vymenili ale vykle sa stále, údajne taktiež normálne u tohto výrobcu. Zvolávačka na lanko ručnej brzdy. Hrkoce mu odkladacia skrinka od novoty. Spotreba, obrovská. Pri rozbehu na studenom motore dymí. Podľa predajcu v norme. Auto je tvrdé ako rebriňák. Po roku zistil, že v aute nemá dead lock - dvojité zamykanie, aj keď ho predajca deklaroval. Údajne nie v každom kuse bolo, podľa toho ako mali diely vo výrobe. Vzhľad je síce v pohode ale nie je to žiaden zázrak. Kufor podpriemerný. Interiér ujde, sedenie je dosť vysoko ale tá kvalita. Určite som na niečo zabudol ale prejdi si recenzie tohto modelu, aby si nebol v tom, že som zaujatý. Po skúsenosti, ktorú mám z prvej ruky, by som do toho auta nešiel. Ozaj kolega nemá 4x4 ale dvojkolku.
Astra II