Mistr VARY!!!
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Mistr VARY!!!
TAk jsem prave prijel z Varu ze zapasu o titul.To byl famozni zapas.Sedel jsem hned za plexi vedle branky a musim rict, ze takovej zapas uz jsem dlouho nevidel!!!
Mooooc gratuluji Varakum!!!Jsou nejlepsi!!!!A Ruzicka at si ........
Mooooc gratuluji Varakum!!!Jsou nejlepsi!!!!A Ruzicka at si ........
Naposledy upravil(a) monderka1 dne 12 dub 2009, 23:12, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Mistr VARY!!!
Jakozto slavista te Monderko upozornuju bud slusny
Vary si titul zaslouzi, to je jasny. Meli vetsi hlad po vitezstvi a hrali jednodussi a ucinejsi hokej. O tom zadna. Slavka hrala blbe a nema golmany. Letos si to nezaslouzili. Taky Varakum gratuluju.
Ale sva velkohuba prohlaseni o Ruzickovi a pr*eli si nech nekam jinam. Az dokazes to co on tak si pis co chces... ale do te doby si to odpust

Vary si titul zaslouzi, to je jasny. Meli vetsi hlad po vitezstvi a hrali jednodussi a ucinejsi hokej. O tom zadna. Slavka hrala blbe a nema golmany. Letos si to nezaslouzili. Taky Varakum gratuluju.
Ale sva velkohuba prohlaseni o Ruzickovi a pr*eli si nech nekam jinam. Az dokazes to co on tak si pis co chces... ale do te doby si to odpust

Já jsem duší i srdcem u Tygrů, ale letos bída, nicméně přál jsem to Varům. Takže jupí...
Ale co se týče ataku na Růžu, fakt si to nech, teď na něj všichni nadaváte, když se mu zadaří s nároďákem, budete ho stavět na vrchol..... Za svůj život už toho dost dokázal, takže úctu si rozhodně zaslouží.
Ale co se týče ataku na Růžu, fakt si to nech, teď na něj všichni nadaváte, když se mu zadaří s nároďákem, budete ho stavět na vrchol..... Za svůj život už toho dost dokázal, takže úctu si rozhodně zaslouží.

END
No tak ten konec ve 3tí třetině byl famózní, taky Varákům gratuluji, holt Slávka je sice výbornej tým (jeden z nejlepších v lize), ale jak psal Pity, neměli takovou vůli zvítězit a k tomu trochen smůly, no a je to 

Mobil : 602318645
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Panove, o praktikach pana Ruzicky vim svoje a o tlaku mimohernich aktivit tohoto pana se radsi zminovat nebudu.To, ze Vary vyhraly titul je vic nez spravny!!!Ale kazdej ma svuj nazor,dle informaci, ktery se k nemu dostanou:-)
Ale mate pravdu, clovek se nema vyjadrovat neslusne a ja si to opravim!
Ale mate pravdu, clovek se nema vyjadrovat neslusne a ja si to opravim!
Monderka: ale víme, víme toho dost, ale to je jeho boj, nesuď ho jen podle chování co se týká slavie, ale celkově... Na každém najdeš špatný, nejen na něm. Ono v lize je spousta věcí, nad kterými nám obyčejným lidem zůstává rozum stát naprosto běžnými a některé praktiky opravdu nemá cenu rozebírat. Ale to se týká opravdu všech....
END
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Urcite mas pravdu Trdlo, nema cenu to rozebirat.
A proto me uplne nejvic potesilo vitezstvi Varu!!!
EEEENERGIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
A proto me uplne nejvic potesilo vitezstvi Varu!!!
EEEENERGIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Diskuze je zablokována
Pro velký počet nevhodných příspěvků byla diskuze zablokována. některí prohru slavie neunesli...
Pro velký počet nevhodných příspěvků byla diskuze zablokována. některí prohru slavie neunesli...

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Mozna mluvis o me....ja jsem cervenobilej i na prdeli...ale ja to unes....bez emoci..Vary byly lepsi
zitra si spravim chut na derby

zitra si spravim chut na derby

A tohle jsou kuličky anebo ping-pong?

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Já jako správný ostravák jsem fandil Vitkovicím. Ale titul jsem určitě přál Karlovým Varům, než slavii. Ale vždyť je to jenom hra ne? Tak co se tu budem hádat. 

VON SE HRÁL NĚJAKEJ HOKEJ JO 

Za chvílu budú MS tuším, že... To si pozrem aj ja